«Δεν υπάρχει ΑΟ Τρίκαλα στο Μπάσκετ!!!»

Ο Κώστας Παρδάλης μίλησε για μόρφωμα και δίνει τέλος

Στη συνέντευξη του Ερασιτέχνη ο  Κώστας Παρδάλης αναφέρθηκε και στον λεγόμενο  μπασκετικό ΑΟΤ αποκαλύπτοντας ,για πρώτη φορά από την πλευρά του Ερασιτέχνη, πως η ομάδα που αγωνιζόταν ως ΑΟ Τρίκαλα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήταν ο “Αθλητικός Οργανισμός Τρίκαλα” !!!

Πρόκειται ουσιαστικά για άλλο σωματείο που θα πάψει να χρησιμοποιεί τα λογότυπα του ΑΟΤ και ήδη έχουν παρθεί οι αποφάσεις από τη διοίκηση του ΑΟΤ, ενώ  o πρόεδρος  ανέφερε τις εξελίξεις ως εξής «Πριν τέσσερα χρόνια έγινε το τμήμα μπάσκετ. Μετείχαν σαν διοικούσα επιτροπή και μερικά άτομα του Ερασιτέχνη. Συμφωνήσαμε να συνενωθούμε με τους Μάγους αλλά η συνένωση αυτή δεν έγινε ποτέ. Μας καθησύχαζαν ότι θα γίνει η συνένωση, στην συνέχεια μας είπαν ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο και  πέρυσι το καλοκαίρι ανακαλύψαμε ότι δεν υπάρχει ομάδα στα μητρώα της ΓΓΑ με το όνομα αυτό».

Δεν μπορεί να το κάνει απο εδώ και πέρα

Επειδή ωστόσο έγιναν και νέες ερωτήσεις,  ο πρόεδρος ήταν ακόμα πιο σαφής στη συνέχεια και ανέφερε επί λέξει : “To ξεκαθαρίζω και πάλι, δεν υπάρχει τμήμα  ΑΟ Τρίκαλα στο μπασκετ , υπάρχει Αθλητικός Οργανισμός . Εχει δικό του διοικητικό συμβούλιο και ξέρετε  ποιος είναι πρόεδρος  και αντιπρόεδρος. Δεν υπάρχει λοιπόν τμήμα μπάσκετ στον ΑΟ Τρίκαλα.

Εμείς είμαστε διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα όχι αθλητικός οργανισμός και ρωτήστε τους ανθρώπους του Αθλητικού Οργανισμού. Παράτυπα λοιπόν όλο αυτό το διάστημα χρησιμοποιούσε μέχρι τώρα το σήμα τον ύμνο του ΑΟΤ και οτιδήποτε έχει να κάνει με οποιασδήποτε οικονομικές συναλλαγές ΑΟ Τρίκαλα. Δεν μπορεί πλέον να το κάνει από εδώ και πέρα. Αυτό είναι συγκεκριμένο και σαφές”.

Γιατί όμως δεν δημοσιοποίησαν το γεγονός αυτό; «Δεν θέλαμε να διαταράξουμε την πορεία της ομάδας η οοία είχε πρωταγωνιστική πορεία και δεν θέλαμε να δωσουμε έκταση. Δεν υπάρχει τμήμα ΑΟ Τρίκαλα στο μπάσκετ, υπάρχει αθλητικός οργανισμός. Παράτυπα χρησιμοποιούν σήματα, ύμνο και οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή έχουν κάνει στο όνομα του Ερασιτέχνη δεν ισχύει».

Ο Κώστας Παρδάλης αποκάλυψε μάλιστα ότι επιθυμία του Ερασιτέχνη ήταν ο ΑΟΤ να συγχωνευτεί με Αίολο, Ίκαρους και Γόμφους αλλά «η απόφαση συνένωσης δεν έγινε ποτέ  γιατί δεν είχαμε ομάδα μπάσκετ να συνενώσουμε και οι του Αθλητικού Οργανισμού δεν επιθυμούσαν κάτι τέτοιο…»

Πάντως ο πρόεδρος  του Ερασιτέχνη μετά από αυτή την ιστορία ξεκαθάρισε με σαφή τρόπο πως δεν θα επιτραπεί συνέχεια αυτής της ιστορίας και ξεκαθάρισε λέγοντας : «δεν είμαι διατεθειμένος να συνεργαστώ πάλι με τον Αθλητικό Οργανισμό ώστε να χρησιμοποιούν τα σήματα και τον ύμνο της ομάδας».

Τέλος  ο Κώστας  Παρδάλης αναφέρθηκε στο τμήμα futsal το οποίο σταμάτησε και εξήγησε λέγοντας πωψς «λόγω λάνθασμένων  χειρισμών ενός προσώπου (δεν τον κατανόμασε αλλά τον …φωτογράφησε) ητο Φούτσαλ δεν μπήκε στο Μητρώο οπότε διαλύθηκε» ενώ για το τμήμα  χάντμπολ τόνισε πως «διαλύθηκε γιατί δεν υπήρχε προσέλευση».