Αρχή με ισοπαλία για τα Μετέωρα

Στα μπαράζ της ανόδου 0-0 με τον αστέρα Σταυρού

Στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου τα Μετέωρα υποδεχθηκαν τον Αστέρα Σταυρού από τη Φθιώτιδα, έπαιξαν για τη νίκη,  δημιούργησαν ευκαιρίες ειδικά στο β’ μέρος όμως δεν πέτυχαν γκολ και το 0-0 αφήνει μια γεύση πικρίας για την προσπάθεια. Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση τίμησε τους παλαιμάχους της ομάδας Χρ Κούγκουλο και Τσιομπίκα

Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα του δημοτικού σταδίου Καλαμπάκας ήταν για τα Μετέωρα στο 28΄, όταν ο Φορτούνης έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από κόρνερ στον χώρο του πέναλτι, έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Τσιάμης με φοβερή εκτίναξη απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 64΄ έγινε μία ακόμη καλή φάση για τους γηπεδούχους, όταν από λάθος γύρισμα αμυντικού ο Θ. Γερεντές βρέθηκε απέναντι από τον Τσιάμη, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Δύο λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος μάρκαρε ψηλά στην επίθεση και κέρδισε τη μπάλα, έφυγε μόνος του προς τη εστία των φιλοξενουμένων, «έσκαψε» τη μπάλα, αλλά ο Τσιάμης μπλόκαρε.

Στο 87ο λεπτό ο Νικολόπουλος βρέθηκε μπροστά στον Γκουλιώνη από αριστερά, πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Στο 91ο λεπτό ο Ευγγελόπουλος εκτέλεσε φάουλ για τους φιλοξενούμενους, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στην κόντρα επίθεση ο Μόκας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσάμη στην τελευταία ευκαιρία του ματς.

Μετέωρα  Γκουλιώνης, Ασημάκης, Νταλούκας, Φορτούνης, Γ. Γερεντές, Καραμούζης, Κοτσιλιάνος (80′ Μόκας), Κιτσόπουλος (75′ Τσιαμάντας), Θ. Γερεντές, Παπαδόπουλος, Ψαθογιανάκης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αστέρας Καρδίτσας-Εορδαϊκός 0-2
Μετέωρα-Αστέρας Σταυρού 0-0
ΕΠΣ Γρεβενών-Μαγνησιακός 0-3 α.α.
Ρεπό Κιλελέρ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2-0 3
2 ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 3-0 3
3 ΜΕΤΕΩΡΑ 0-0 1
4 ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 0-0 1
5 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-2 0
6 ΚΙΛΕΛΕΡ 0-0 0
7 ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – –

-Ανεβαίνουν 3 ομάδες
-Η ΕΠΣ Γρεβενών δεν έχει εκπρόσωπο

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Τετάρτη 17 Μαίου)

Αστέρας Σταυρού-Αστέρας Καρδίτσας
Κιλελέρ-Μετέωρα
Εορδαϊκός-ΕΠΣ Γρεβενών 3-0 α.α.
Ρεπό Μαγνησιακός