Στοπ από Κυπριακή αστυνομία στον ελληνικό τελικό

Παρακαλάνε τώρα τον Μπέο

Στον «αέρα» βρίσκεται ο τελικός  καθώς παρά τη σύμφωνη γνώμη της ΚΟΠ για τη διεξαγωγή του αγώνα, η Αστυνομία «άναψε» κόκκινο, με αποτέλεσμα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να καλείται να βρει νέο γήπεδο και ίσως διαφορετική ημερομηνία για την τέλεση του τελικού.

Ηδη ετοιμάζει επιστολή στον Δήμαρχο Βόλου, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπως ορίζει η προκήρυξη του Κυπέλλου στο ενδεχόμενο που είναι φιναλίστ ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Σε περίπτωση που ο Αχιλλέας Μπέος αρνηθεί εκ νέου, όπως είχε πράξει πρόσφατα σε δημόσια τοποθέτησή του, η ΕΠΟ θα έρθει σε επαφή με τις ομάδες που θα έχουν προκριθεί στον τελικό για να αποφασίσουν τι θα πράξουν.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Τοποθέτηση Αστυνομίας Κύπρου σχετικά με αίτημα για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο στάδιο ΓΣΠ.

Το ζήτημα απασχόλησε έντονα τα αρμόδια τμήματα της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή, που το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας. Για το σκοπό αυτό, ζητήθηκαν επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την επικινδυνότητα της εν λόγω ποδοσφαιρικής συνάντησης. Οι πληροφορίες που λήφθηκαν είναι τέτοιες, που επιβάλλουν στην Αστυνομία, να μην συνηγορήσει στη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση της Αστυνομίας Κύπρου, λήφθηκε με μοναδικό γνώμονα τη διατήρηση της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών».