Ο ΠΑΟΚ στον τελικό με ισοπαλία στη ρεβάνς

Μετά το θριαμβευτικό 5-1 του πρώτου αγώνα, ο ΠΑΟΚ έκανε συντήρηση δυνάμεων και με την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας, εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για έκτη φορά τα επτά τελευταία χρόνια.

Ο Στέφαν Σβαμπ με πέναλτι στο 25′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Γιώργο Μανούσο να ισοφαρίζει στο 51′ γι’ αυτήν του Λεωνίδα Βόκολου.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το τέταρτο ραντεβού του με την ΑΕΚ σε τελικό Κυπέλλου τα επτά τελευταία χρόνια, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειάς του στη διαδικασία των Play Off, με τη Λαμία να δίνει τον δικό της αγώνα για την παραμονή στη Super League μέσω της διαδικασίας των Play Out.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Κάργας, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (67′ Ράφα Σοάρες), Σβαμπ, Ντάντας (78′ Φιλίπε Σοάρες), Νάρεϊ (46′ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Τάισον (67′ Α. Ζίβκοβιτς), Τόμας (67′ Ολιβέιρα).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Παούλαβετς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Σλίβκα (68′ Μπεχαράνο), Στάνκο, Μαρτίνεθ (85′ Τζανδάρης), Ασκόφσκι (68′ Σιμόν), Μεδίνα (82′ Κοντονίκος), Μανούσος (68′ Βέργος).