Ο Τηλυκράτης πέρασε με 0-2 από το Νεοχώρι

Δύσκολη αποστολή είχε η ομάδα του Νεοχωρίου στην 19η αγωνιστική και παίζοντας με τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη γνώρισε την ήττα με 0-2 μέσα στην έδρα της αν και έκανε μεγάλη ποροσπάθεια και είχε δύο σημαντικές φάσεις στις οποίες θα μπορούσε να αλλαξει τη μοίρα της.

Οι επτανήσιοι πάντως ήταν καλύτεροι και πέρα από τα δύο γκολ είχαν και δύο δοκάρια ενώ στο β ημίχρονο έπαιξαν με το χρόνο δίνοντας χώρο στους παίκτες του Διγενή που πάντως δεν βρήκαν γκολ ισοφάρισης.

Ουσιαστικά η νεοχωρίτικη ομάδα έχασε πια όλες τις ελπίδες της και στο ματς της Κυριακής βρέθηκε πίσω από το 37′  όταν ο Γκουντρουμπής έκανε το 0-1 ενώ ο ίδιος πετυχε και το 0-2 στο 85ο λεπτό  σφραγίζοντας τη νίκη του Τηλυκράτη. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού για τα θύματα του τραγικού δυστυχύματος των τεμπών και αξίζει να αναφέρουμε πως πο γκολκίπερ κουτσόπουλος είχε τραυατισμό στο κεφάλι αλλά συνέχισε και ολοκλήρωσε το ματς φορώντας επίδεσμο.

Νεοχώρι  Κουτσόπουλος, Καταρέλος, Μαλάκος (81’΄Τσάτσος) Δραγατσίκης (87’ Μάγγος), Σταμέκος, Χατζηχαραλάμπους ( 55’ Αυγέρης), Καλτσάς, (55’ Κουκουρλιώτης) Γόρδιος ( 55’ Παναγιώτου), Λιτσιος,  Βασιλείου, Τσιούφης.