Τελικά πρωί κερδίζουμε εντός!!!

Επιστροφή στις νίκες στο στάδιο επί της Ζακύνθου

Επιστροφή στις εντός έδρας νίκες για τον ΑΟΤ σήμερα το πρωί επί της Ζακύνθου καθώς από τις 17 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους είχαν να νικήσουν εντός τα Τρίκαλα (1-0 τον Ναυπακτιακό Αστέρα) και μετά από δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Φαίνεται πως λειτούργησε θετικά τελικά το γεγονός ότι το ματς διεξήχθη πρωί με τα Τρίκαλα να μπαίνουν δυνατά στον δεύτερο γύρο με δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην σκιά των διοικητικών εξελίξεων με την αποχώρηση του Παναγιώτη Μαντζανά.

Τα Τρίκαλα, έτσι όπως είναι τα πράγματα, δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Θα βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουν ταμείο στο τέλος με την ευχή να ομαλοποιηθούν τα πράγματα και στην διοίκηση της ομάδας…

Τα Τρίκαλα πέτυχαν το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 32΄με τον Αγκαράι, απέτυχαν να πετύχουν και δεύτερο ώστε να «κλειδώσουν» το ματς και στο τέλος πιέστηκαν αρκετά καθώς η Ζάκυνθος βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει χωρίς όμως να βγάλει καθαρή ευκαιρία…

Καταλύτης ο Καρανίκας με τα στημένα

Τα Τρίκαλα από το ξεκίνημα δεν έπαιζαν ιδιαίτερα ορθολογικά σε αντίθεση με την Ζάκυνθο που έβγαινε οργανωμένα και απειλητικά στις αντεπιθέσεις.

Ωστόσο, δημιουργούσε φάσεις κυρίως από τα στημένα τα οποία ειχε αναλάβει ο Καρανίκας. Στο 11’ ο έμπειρος παίκτης μετά από φάουλ απο την αριστερή πλευρά έτσειλε την μπάλα στο εσωτερικό μέρος της αριστερής δοκού και στην συνέχεια ο Ριζογιάννης σούταρε πάνω στους αμυντικούς!!!

Στο 32’ ήρθε το γκολ. Μετά απο κόρνερ του Καρανίκα οι αμυνόμενοι απέτυχαν να βγάλουν την μπάλα απο την περιοχή και ο προωθημένος Αγκαράι απο κοντά σημείωσε το 1-0!!! Γκολ ιστορικό για τον 23χρονο Αλβανό αμυντικό καθώς ήταν το πρώτο του στην καριέρα του.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης συγχαίρει τον σκόρερ Αγκαράι

Διάθεση στην επανάληψη αλλά…

Τα Τρίκαλα είχαν ιδιαίτερη διάθεση στην επανάληψη αλλά η Ζάκυνθος ήταν και πάι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις με τους αμυντικούς των Τρικάλων πολλές φορές να αδυνατούν να διώξουν με την μία την μπάλα και να δημιουργούνται κίνδυνοι από το πουθενά,

Στο 49’ ο Κουτσιανικούλης από μοναδική θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σιμιστήρα ενώ στο 53’ είχαμε διπλή ευκαιρία με Γιοκέ και Αλεξίου.

Στο τελευταίο ημίωρο τα Τρίκαλα φάνηκαν κουρασμένα με μακριά τις γραμμές και η Ζάκυνθος με πολλές αλλαγές πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να βγάλει κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  ο κ. Μπουρουζίκας απο την Λάρισα με βοηθούς τους συντοπίτες του κ.κ. Βαλιώτη, Δίχρη. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Κάρδαρη, Μούστα, Τάντιτς  της Ζακύνθου

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Καρανίκας, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Κουσκουνάς, Κρητικός (90’ Νιάρος), Αγκαράι, Κουτσιανικούλης (71’ Μπραντίτσας), Αλεξίου, Γιοκέ, Κωστόπουλος (69’ Λουκάς)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ( Δημήτρης Μαγκαφίνης): Σιμιστήρας, Γουσέτης (46’ Τάντιτς), Μασούρας, Νόνης, Μούστα, Σούρμπης, Ελ Καμπαμπρί (73’ Παπαδόπουλος), Ντούκας (73’ Κορακαινίτης),  Μαρούδας (69’ Μεταξάς), Κάρδαρης, Αϊντουνί (62’ Πιρές)