Ριζογιάννης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας…» (Βίντεο)

Ο αρχηγός των Τρικάλων μίλησε και για τα χάλια του γηπέδου μας

Ο Παντελής Ριζογιάννης στο τέλος του νικηφόρου αγώνα στην Ελευσίνα αναφέρθηκε κυρίως στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στα Τρίκαλα:

«Κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια. Η ομάδα τόσα παιχνίδια αδικεί τον εαυτό της. Εκτός από τους αντιπάλους που έρχονται κάθε εβδομάδα στα Τρίκαλα έχουμε αντίπαλο και τον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα παίξαμε σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο όπου η ομάδα μπορεί να δείξει αυτό που μπορεί να παίξει. Βγάλαμε γκολ, κάναμε φάσεις, πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ μεστό παιχνίδι, οι παίκτες αντέδρασαν και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό. Να ξέρετε ότι το γήπεδο μας είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που η ομάδα βρίσκεται σε αυτή την βαθμολογική θεση. Έχουμε και εμείς οι παίκτες τις ευθύνες μας αλλά σε ένα γήπεδο όπως το σημερινό αποδίδουμε πολύ καλύτερα.

Για την συνέχεια είπε: «Θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Έχουμε ακόμη 12 παιχνίδια στα οποία θα πολεμήσουμε στο καθένα για την νική αρχής γενομένης από το ματς με την Ζάκυνθο».