Ο Διγενής νικητής στο ντέρμπι, 2-1 τη Φήκη

Ο Διγενής Νεοχωρίου ήταν ο μεγάλος νικητής  στο τοπικό ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής επικρατώντας της Φήκη με 2-1 στο δημοτικό  γήπεδο της Οιχαλίας. Η αναμέτρηση κρίθηκε από λάθη αμυντικών και οι νεοχωρίτες πήραν τη νίκη στο 92΄ κι ενώ έπαιζαν από το 51′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του μαλάκου. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο φινάλε του ντέρμπι  προκλήθηκε σύρραξη παικτών έξω από τα αποδυτήρια των δύο ομάδων

Το ματς δεν ήταν καλό κι όπως αναφέραμε τα γκολ προήλθαν από τραγικά λάθη αμυντικών ενώ   ο Κουτσόπουλος απέκρουσε πέναλτι του Νίκου Σκόνδρα στο 20′ . Στο  29′ ο Μαλάκος με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη και συγκεριμένα στο   51′ ο Μαλάκος αποβλήθηκε με κόκκινη αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 για το υπόλοιπο διάστημα ενώ στο 86′ ο Γιάννης Σκόνδρας πέτυχε το 1-1 και στο 92′  ο Τσιούφης πέτυχε το 2-1 στη νίκη που δίνει ανάσα στο Νεοχώρι

“Διγενής” Νεοχωρίου: Κουτσόπουλος, Τσιγαρίδας, Κοταρέλας  Δραγατσίκης (60’ Μαχαίρας) Παναγιώτου (51’ Μάγγος) , Καλτσάς (46’ Τσιούφης),Λίτσιος (46’ Χατζηχαραλάμπους)  Μαλάκος Βασιλείου Σταμέκος , Γόρδιος(73’ Βαρναβίδης).

Π.Ο. Φήκης : Ντάσκας, Γιανούλας, Πολυζόπουλος (71’ Δρόσος), Σκόνδρας, Ζήσης Καλαμαράς, Γεωργάκης, Τσιώλης (67’ Νικλητσιώτης) , Ιωάννου, Σκόνδρας, Σαμαντάς.