Ο Διγενής Νεοχωρίου πήρε βαθμό  στην Πάργα

Στο 0-0 με τον τοπικό Απόλλωνα

 Ο Διγενής κράτησε “ζωντανές” τις λιγοστές ελπίδες του με τη νίκη που πέτυχε στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής, όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια στην 16η στροφή,.  Πήρε πάντως έναν βαθμό στην Πάργα μένοντας στο 0-0 με τοπικό Απόλλωνα,  αλλά είναι ακόμα  πολύ μακριά από τους στόχους του. Την πιο μεγάλη ευκαιρία του αγώνα είχαν στο 63΄ οι γηπεδούχοι  όταν, μετά από κόρνερ του Ντόκου,  ο Σιδέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτσόπουλου. Το Νεοχώρι δεν βρήκε γκολ στο παιχνίδι ,  αλλά συνέχεια απέφυγε τους μεγάλους κινδύνους και πήρε τον πολύτοιμο πόντο. Πάντως,  με μόλις τρία νικηφόρα αποτελέσματα μετά από  πορεία  δεκάξι αγωνιστικών, είναι βέβαιο πως χρειάζεται μεγάλες υπερβάσεις για να κρατηθεί στην κατηγορία. μένει να δούμε αν τα καταφέρει αν και είναι πολύ δύσκολο πια…

Απόλλων Πάργας : Κωνσταντάκος, Τσιαφίτσας, Γεωργάκης, Διαμάντης, Πάκος, Μπέλλος, Ντατίδης (85΄ Κουλούρης), Σιδέρης, Κιοϊντέσι (74΄ Σακκάς), Ντόκος, Εμβραΐζογλου (60΄ Βασιλείου).

Διγενής Νεοχωρίου : Κουτσόπουλος, Καταρέλος, Τσιγαρίδας, Δραγατσίκης (55΄ Λίτσιος), Σταμέκος, Μαχαίρας (55΄ Αυγέρης), Καλτσάς, Γόρδιος (77΄ Πιρέ), Βαρναβίδης (55΄ Μυλέρος), Βασιλείου, Παναγιώτου (70΄ Χατζηχαραλάμπους).