Νίκη στο ρελαντί για τον λειψό ΑΟΤ

Δεν δυσκολεύτηκε στο Νεοχώρι κόντρα στον Διγενή

Ο ΑΟΤ των 14 όλων και όλων παικτών μετά τις αποχωρήσεις (οι υπόλοιποι του πάγκου είναι από τις υποδομές)  επέστρεψε στις επιτυχίες καθώς μετά από πέντε αγωνιστικές κέρδισε ξανά και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση.

Ο Διγενής το πάλεψε φιλότιμα αλλά χωρίς επιλογές στην επίθεση δεν μπόρεσε να απειλήσει τον ΑΟΤ σε κανένα σημείο του αγώνα οπότε τα Τρίκαλα με ένα γκολ στο 15’ με τον Αλεξίου και ένα στο 35’ με τον Γιοκέ «καθάρισαν» με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδ.

Τα Τρίκαλα μετά από ένα μοιρασμένο κα άνευρο πρώτο τέταρτο πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 15’ όταν μετά από σέντρα του Καρανίκα ο Αλεξίου με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Κουτσόπουλο και σημείωσε το 1-0. Γκολ το οποίο ο νεαρός επιθετικός των Τρικάλων δεν πανηγύρισε καθώς πέρυσι αγωνιζόταν στον Διγενή και ήταν μάλιστα εκ των πρωταγωνιστών της ανόδου.

Στο 35’ τα Τρίκαλα διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Γιοκέ κινήθηκε ωραία από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με ένα δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κουτσόπουλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τσίντζας (Θεσσαλίας) και βοηθοί του οι Γεώργιος Καρακίτσος (Θεσσαλίας), Αθανάσιος Δόδογλου (Φθιώτιδας). Έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ριζογιάννη του ΑΟΤ.

Διγενής Νεοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κουτσόπουλος, Μυλερός (60’ Κουρκουλιώτης), Σταμέκος, Τσιγαρίδας , Βασιλείου (46’ Παναγιώτου), Αυγέρης (60’ Χατζηχαραλάμπους) , Μαχαίρας, Μπασιάκας (31’ λ. τρ. Μαλάκος), Καλτσάς, Λίτσιος(77’ Γόρδιος), Τσιούφης

ΑΟ Τρίκαλα (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σανδραβέλης (46’ Μπραντίστας), Ριζογιάννης, Αγκαράι, Κωστόπουλος , Κρητικός, Αλεξίου, Γιοκέ (90’ Τζιώρας), Λουκάς , Βαταμίδης (67’ Κοντογεώργος), Καρανίκας