Προβάδισμα πρόκρισης για ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, καθάρισε η ΑΕΚ

Δυσκολα 1-0 ο Ολυμπιακός τον Άρη

Ο ΠΑΟΚ πήρε ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας  νικώντας 2-0 τον Παναθηναίκό στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ με τη στήριξη των οπαδών του άνοιξε το σκορ με τον Τόμας, έπειτα από λάθος του Βαγιαννίδη και πέτυχε και δεύτερο με εκπληκτικό τρόπο με τον Τάισον στο ντεμπούτο του. Ο Βραζιλιάνος λίγο έλειψε να πετύχει και το 3-0 στο φινάλε. Το τελικό 2-0 δίνει τον πρώτο λόγο στον ΠΑΟΚ, αλλά πλέον ακολουθούν δύο ματς στη Λεωφόρο. Πριν τη ρεβάνς που θα κριθεί η πρόκριση στην ημιτελική φάση, υπάρχει το ντέρμπι την ερχόμενη Κυριακή για το πρωτάθλημα.

 

Ένα βήμα προς την πρόκριση έκανε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 1-0 του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σε ένα μεγάλο ματς που δικαιολόγησε το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό. Με αρκετή σκοπιμότητα σε αρκετά σημεία του, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη ανωτερότητα για κάποιον απ’ τους δύο αντιπάλους

 

Η ΑΕΚ με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από Μάνταλο, Λιβάι Γκαρσία και Πινέδα νίκησε άνετα 3-0 και ουσιαστικά προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.