Νέα οδυνηρή ήττα για το Νεοχώρι

Αν και είχε καλή παρουσία ο Διγενής δεν κατάφερε και πάλι να πάρει νίκη μέσα στην έδρα του. Γνώρισε την ήττα 0-2 από τη Χαλκίδα που βρήκε τα γκολ σε ισάριθμες προσπάθειες του Γκιόκα στο 38΄ και 83΄. Το Νεοχώρι  δεν έβρισκε εύκολες διόδους αν και έβγαλε πολές φορές την μπάλα προς την περιοχή των αντιπάλων του. Στο 55’ ακυρώθηκε γκολ του Καλτσά , ενώ στο 57’ μετά από φάουλ του Καλτσά ο Δραγασίκης επιχείρησε δυνατό  σουτ αστοχώντας για λίγα εκατοστά.Ευκαιρία για γκολ είχε και ο  Μαλάκο αλλά έστειλε  την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Ετσι οι Νεοχωρίτες έμειναν χαμηλά στη βαθμολογία και έχουν πολύ δύσκολη συνέχεια αφού το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής  που θα βγάλει  στην Κέρκυρα σε κόντρα με τον  Αστέρα Πετριτή, που παρουσιάζει αξιόμαχο σύνολο.

Διγενής Νεοχωρίου: Κουτσόπουλος, Μετούσι, Μπασιάκας(78 Τσιγαρίδας)  Μαλάκος Σταμέκος, Δραγατσίκης (75’ Μαχαίρας) Τσιούφης, Βασιλείου (46’ Χατζηχαραλαμπους) , Καλτσάς ,Γόρδιος (73’ Βαρναβίδης) , Αυγέρης (Κουρκουλιώτης).

ΑΟ Χ: Σιδεράκης, Μαγγίνας, Α. Μπαλωμένος, Λεσάι, Δεληγιάννης, Ογκενερόμπου, Βελής, Χατζηγεωργίου (90′ Κατσαρής), Κυριακού (62’ Ακελάουα), Αλεξανδρής (84’ Αναγνώστου), Γκιόκας (84’ Ντοματάς)