Ισοπαλία (1-1) στη Λεωφόρο και πρόκριση ΠΑΟΚ στα ημιτελικά

Aσύλληπτο ρεκόρ ο Λουτσέκσου στο Κύπελλο Ελλάδας

 

Ενα ονειρικό οκταήμερο ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ! Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από το γκολ του Τσέριν, ο Δικέφαλος ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι του Ολιβέιρα στο δεύτερο ημίχρονο και σε συνδυασμό με το 2-0 της Τούμπας πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου που τον περιμένει η Λαμία. Θριαμβευτές οι «ασπρόμαυροι» κόντρα στο «τριφύλλι» με απολογισμό σε αυτή την τριλογία 6-1 γκολ, δύο νίκες, μία πρόκριση και το σπάσιμο του αήττητου της Λεωφόρου.

 

Ο Δικέφαλος του Βορρά απέκλεισε τον Παναθηναϊκό στην προημιτελική φάση και αυτή η πρόκριση ήταν η 11η του Ρασβάν Λουτσέσκου ως τεχνικού σε ισάριθμα διπλά παιχνίδια νοκ-άουτ από την σεζόν 2017-18 που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης!Ο Παναθηναϊκός είχε πάρει προβάδισμα στο ματς με το γκολ του Τσέριν στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το πρώτο 45λεπτο όπου ήταν καλύτερος του αντιπάλου του . Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε την αναμέτρηση, ανέβηκε περισσότερο, πέτυχε ένα γκολ με τον Νάρεϊ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά στη συνέχεια βρήκε το γκολ με το πέναλτι που κέρδισε ο Σβαμπ από χέρι του Τσέριν και την εύστοχη εκτέλεση του Πορτογάλου φορ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Κουρμπέλης (66′ Σάντσες), Σάρλια, Πούχατς (80′ Χουάνκαρ), Πέρεθ, Τσόκαϊ (46′ Μαντσίνι), Τσέριν, Μπερνάρ (66′ Ιωαννίδης), Παλάσιος (80′ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (85′ Βιεϊρίνια), Ντάντας, Αουγκούστο (46′ Σβαμπ), Νάρεϊ (79′ Τάισον), Κωνσταντέλιας (88′ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (88′ Μπράντον Τόμας).