Διεθνής διαιτητής στο beach soccer ο Νίκος Μανούρας

«Λάμψη» Τρικάλων στον πίνακα των διεθνών διαιτητών. Ο Νίκος Μανούρας, από τη Φιλύρα, έγινε διεθνής διαιτητής στο beach soccer και στη φωτογραφία τον βλέπετε να παραλαμβάνει αναμνηστική πλακέτα από τον εκτελεστικό διευθυντή της ΕΠΟ, Ιάκωβο Φιλιππούση. Είναι στιγμιότυπο από την εκδήλωση που έγινε (23/1) στα γραφεία της ΕΠΟ, παρουσία του προέδρου της Παναγιώτη Μπαλτάκου, του εκτελεστικού διευθυντή Ιάκωβου Φιλιππούση, του προέδρου της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και στην οποία απονεμήθηκαν τα σήματα FIFA στις/στους διεθνείς αξιωματούχους διαιτησίας για το 2023.

Ο Νίκος Μανούρας υπήρξε βοηθός διαιτητή στην ΕΠΣ Τρικάλων. Τα τελευταία χρόνια πήρε «μεταγραφή» στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, καθώς εργάζεται ως αστυνομικός σε ΑΤ του Λεκανοπεδίου της Αττικής. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε και στον πίνακα των βοηθών διαιτητών της Super League 2.

Μετά τη σημερινή εκδήλωση στην ΕΠΟ ο Νίκος Μανούρας έγραψε στο Facebook:

«FIFA Referee Beach Soccer 2023!

Ένα νέο ταξίδι μόλις ξεκινάει!!!

Μέσα από χρόνια προσπάθειας, επιμονής και πάντα με τον αδελφό μου ΧΡΗΣΤΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΟΥΡΑΣ συμπαραστάτη στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια!!!!

Μια ονειρεμένη χρονιά συνεχίζεται…»