Δεν τα κατάφερε ο Διγενής

Σε νέα ήττα εντός έδρας από τον Πανελευσινιακό 0-1

Δύσκολη αποστολή είχε το Νεοχώρι και παρ ότι έπαιξε στην έδρα του ηττήθηκε με 0-1 από τον Πανελευσινιακό με γκολ του Κρητικού στο 70′. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι όμως δεν έβγαλαν πολλές φάσεις στην Νεοχωρίτηκη περιοχή και γενικά το ματς κύλησε υποτονικά με λίγες ευκαιρίες. Σε μια από αυτές , στο πρωτο μέρος,  ο Πανελευσινιακός που καθοδηγείται πλέον από τον Μάγγο,  είχε δοκάρι ενώ το Νεοχώρι περιορίστηκε σε αμυντικά καθήκοντα με 2-3 σπραδικές επιθέσεις που δεν έφεραν σοβρή τελική στην εστία. Στην 9η οι Νεοχωρίτες θα κάνουν ταξίδι στη Ζάκυνθο για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα σε ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια του Α Γύρου του πρωταθλήματος.

 

Νεοχώρι (Μπρισίμης): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Μαλάκος, Τσιγαρίδας, Σταμέκος, Μπασιάκας, Καλτσάς, Τσιόυφης, Γόρδιος, Βασιλείου, Παναγιώτου. Αγωνίστηκαν και οι: Αυγέρης, Μαχαίρας, Δραγατσίκης, Βαρναβίδης, Χατζηχαραλάμπους.

Πανελευσινιακός (Μάγγος): Γκλώτσος, Μουστάκης, Αρναούτογλου, Λάμπρου, Κοτσώνης, Μάρης, Μπούσης, Μπίσκου, Κακοσίμος, Κρητικός, Γεμιστός. Αγωνίστηκαν και οι: Συριόπουλος, Πορφυρόπουλος.

 

 

Η  8η αγωνιστική
Βύζας Μεγάρων – Ζάκυνθος 4-0
Ναυπακτιακός Αστέρας – Α.Ε. Λευκίμμης 0-2
Διγενής Νεοχωρίου – Πανελευσινιακός 0-1
Α.Ο Τρίκαλα – Π.Ο. Φήκης 0-0
Παναγρινιακός – Α.Ο. Υπάτου 1-1
Αστέρας Πετριτή – Απόλλων Πάργας 1-0
Τηλυκράτης Λευκάδας – Α.Ο. Χαλκίδα 3-0