Με “χέρι” διαιτησίας η ήττα της Φήκης στη Θήβα

Ακυρώθηκε κανονικό γκολ στο 0-0

Μεγάλη προσπάθεια έκανε η Φήκη στην Θήβα κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΟ Υπάτου,  αλλά δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα γνωρίζοντας ήττα με 1-0 από το γκολ που σημείωσε στο 88′ της αναμέτρησης ο Πολύζος. Η Τρικαλινή ομάδα είχε ακυρωθέν γκολ στο β ημίχρονο,  σε φάση από φάουλ και κεφαλιά του Σκόνδραπου πετυχε όμοροφο τέρμα ,  αλλά κανείς δεν κατάλεβε γιατί και με ποια  εικόνα  ο βοηθός σήκωσε σημαιάκι υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάϊντ.

Συγκεριμένα στο 63’  μετά από φάουλ του Γεωργάκη, ο Γιάννης Σκόνδρας έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στην δεξιά γωνία του Διαμαντή, οι παίχτες της Φήκης πανηγύρισαν γκολ, αλλά ο α’ βοηθός, Ανδρέας Κωστάκης, σήκωσε  το σημαιάκι του υποδεικνύοντας οφ-σάιντμέσα σε διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας της Φήκης!

Στο 83’ ο Γεωργάκης εκτέλεσε κόρνερ ο Δρόσος έκανε το σουτ, αλλά  μπλόκαρε ο Διαμαντής και τελικά στο 88′  ο Μπρούνο έδωσε στον Πολύζο και αυτός με  σουτ πέτυχε το 1-0 λυτρώνοντας τους γηπεδούχους

Πάντως η Τρικαλινή ομάδα είχε  μεγάλη φάση με τον Γιωργάκη μετά το 1-0 που αποκρούστηκε από αμυντικούς στη γραμμή της εστίας κι έτσι    έφυγε ηττημένη από το ντέρμπι της ενδέκατης αγωνιστικής . Στη συνέχεια στην 12η στροφή οι Φηκιώτες  θα φιλοξενήσουν τον Απόλλωνα Πάργας  και θα κλείσουν τον Γύρο  στην Λευκάδα  αντιμετωπίζοντας τον Τηλυκράτη στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Α.Ο. Υπάτου (Γιώργος Αντωνόπουλος): Διαμάντης – Χριστογιάννης, Ροκάι, Σπηλιώτης (75΄Αδαμάκης), Πολύζος, Ποτουρίδης, Μπρούνο Βρέτο, Παπουλής (87′ Κυπραίος), Ρόδης (68’ Ντρούγκας), Σταγάκης, Πέντα.

.

Π.Ο. Φήκης ( Μανούρας): Ντάσκας – Γιαννούλας, Ι.Σκόνδρας, Ζήσης, Γεωργάκης, Γκαντιάς (10’ λ.τρ. Κατσαντώνης), Ιωάννου, Τσιώλης (61’ Πολυζόπουλος), Σαμαντάς, Απ.Νικλητσιώτης (81’ Δρόσος), Ν.Σκόνδρας.

Οι φωτό από starsports.gr