Δεν μπορούν τα παλικάρια…

Ντροπιαστική ήττα στην Πάργα για τον ΑΟΤ με 3-1

Στην ρήση του Άγγελου Αναστασιάδη θα πρέπει μάλλον να αναζητήσουμε τα αίτια της νέας απαράδεκτης εμφάνισης και της ήττας των Τρικάλων που παρά τα νέα πρόσωπα πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση στην κωμόπολη της Ηπείρου όπου και γνώρισαν την ήττα με 3-1.

Μία ήττα που προφανώς αφήνει πίσω τους «κυανέρυθρους» στο κυνήγι του τίτλου αλλά με τέτοιες εμφανίσεις είναι μάλλον άτοπο να πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Προφανώς θα πρέπει να δει πως θα κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία γιατί είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει ούτε πάθος, ούτε διάθεση αλλά ούτε και ικανότητα για κάτι παραπάνω.

Στο τέλος του αγώνα οι λίγοι Τρικαλινοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στην Πάργα αποδοκίμασαν τους πάντες ενώ ο Παναγιώτης Μαντζανάς αποχώρησε από το γήπεδο πριν λήξει το ματς.

Με την επιστροφή στα Τρίκαλα θα πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις μπας και σωθεί οτιδήποτε και αν σώζεται…

Ιδανικό ξεκίνημα

Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι. Αφου αρχικά απείλησαν με Κουσκουνά και Βαταμίδη και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Κωνσταντάκο να αποκρούσει δυο φορές σωτήρια προηγήθηκαν στο σκορ στο 11’. Ο Γιοκέ μετά από ωραία προσπάθεια βρήκε τον Κουσκουνά που πάσαρε στον Αλεξίου ο οποίος με ένα δυνατό ξερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με την φανέλα των Τρικάλων.

Η ολική ανατροπή

Από εκεί και πέρα τα Τρίκαλα βυθίστηκαν σε μία ανεξήγητη δίνη και αφού αρχικά έχασαν το κέντρο,  ακολούθησαν παιδαριώδη λάθη στην άμυνα με αποτέλεσμα στο ημίχρονο να βρεθούν πίσω με 3-1!

Στο 22΄ μετά απο τραγικό λάθος του Παϊτέρη μετά απο γύρισμα αμυντικού, έχασε την μπάλα και ο Γεωργάκης που καραδοκούσε έκλεψε και ισοφάρισε σε 1-1!

Στο 40’μετά απο κόρνερ του Βασιλείου ο Γεωργάκης πλάσαρε τον Παϊτέρη ο οποίος απέκρουσε προσωρινά και στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Στις καθυστερήσεις ο Αλέξανδρος Μπέλλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να σημειώσει το 3-1.

Αλλαγές προσώπων στην επανάληψη

Ο Κώστας Φρατζέσκος στην επανάληψη ξεκινησε με δύο αλλαγές βάζοντας στο παιχνίδι Κρητικό και Τσιαφίτσα ενώ στο πεντάλεπτο έβαλε και τους Λώττα, Παπακώστα χωρίς ωστόσο να αλλάξει η εικόνα της ομάδας που συμπεριφερόταν σα να προηγείται και όχι σαν να ήταν πίσω στο σκορ. Όχι μόνο δεν απειλήσουν τα Τρίκαλα αλλά κόντεψαν να δεχτούν και άλλα γκολ στην κόντρα.

Μία φάση που ενδεχομένως θα μπορούσε να αλλάξει την μοίρα του αγώνα ήταν στο 75’ όταν ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Κουσκουνά. Η απόφαση αυτή έβγαλε παντελώς εκτός ρυθμού τους «κυανέρυθρους» που εκνευρίστηκαν, δέχτηκαν κίτρινες κάρτες και ουσιαστικά πέταξαν λευκή πετσέτα στο καναβάτσο…

Ο Απόλλων Πάργας έπαιξε τα τελευταία λεπτά με παίκτη λιγότερο αφού ο τερματοφύλακας Κωνσταντάκος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό πάνω στον Κουσκουνά αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να μπουν στο παιχνίδι.

Ο νεαρός Πατσιούρας που πέρασε στο παιχνιδι κάτω από τα γκολποστ έβγαλε εντυπωσιακά ένα φάουλ του Λώττα και ένα σουτ του Καρανίκα που ήταν η πίεση που άσκησαν όλη και όλη τα Τρίκαλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Σαφαρίκας (Αιτωλοακαρνανίας) με βοηθούς τους κ.κ. Μπάστα, Πλέσσα (Ζακύνθου). Απβαλλε στο 82’ τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Κωνσταντάκο για επικίνδυνο παιχνίδι πάνω στον Κουσκουνά. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Εμβραϊζόγλου, Ντόκο του Απόλλωνα Πάργας και τους Αλεξίου, Κουσκουνά, Λώττα των Τρικάλων.

 

Απόλλων Πάργας (Λευτέρης Βέρμπης): Κωνσταντάκος, Σαράκης, Φράγκος, Κωνσταντίνου, Πάκος, Βασιλείου (85’ Πατσιούρας), Μπέλλος Αλέξανδρος, Μπέλλος Χριστόφορος, Γεωργάκης, Εμβραϊζόγλου, Σιδέρης (62’ Ντόκος)

ΑΟ Τρίκαλα (Κώστας Φρατζέσκος): Παϊτέρης, Καρανίκας, Λουκάς, Αγκαράι, Θεολόγου (46’ Κρητικός), Κωστόπουλος (46’ Τσιαφίτσας), Κορέλας (51΄ Παπακώστας), Βαταμίδης (51’ Λώττας), Γιοκέ (90’ Κοντογεώργος), Αλεξίου, Κουσκουνάς