Νέος προπονητής στον ΑΟΤ ο Σάκης Θεοδοσιάδης!

Έδωσε τα χέρια με Ερασιτέχνη και Μαντζανά

Σε μία επιλογή που κάνει “κλικ” στον κόσμο των Τρικάλων ποντάρουν στον ΑΟΤ ώστε να αναστραφεί το κλίμα. Τα ηνία της ομάδας δόθηκαν στον Σάκη Θεοδοσιάδη ο οποίος καλείται να αλλάξει την κατάσταση στους “κυανέρυθρους”.

Ο Θεοδοσιάδης ήταν απο την αρχή ο πρώτος στόχος μιας και ήταν ελεύθερος αλλά είχε στα χέρια του πρόταση απο SL2. Ωστόσο η πίεση που δέχτηκε και το γεγονός ότι ζει στα Τρίκαλα και έχει φορέσει πολλά χρόνια την φανέλα του ΑΟΤ είχε ως αποτέλεσμα να πει το “ναι”.

Πιάνει δουλειά απο αύριο Πέμπτη και την Κυριακή θα είναι στον πάγκο του ΑΟΤ κόντρα στον Βύζα Μεγάρων.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί στη καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας (άνοδος από Δ’ Εθνική στην Football League 2 και έπειτα στην Football League) στον Απόλλωνα Λάρισας (άνοδος από Football League 2 στην Football League), στην Βέροια, στην Καλαμάτα,  Διαγόρα, Ολυμπιακό Βόλου. Είχε επίσης σύντομο πέρασμα από την Σπάρτη.

Ο νέος προπονητής μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα εθνικά πρωταθλήματα, με αρκετές επιτυχίες. Έχει σημαντική παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League, έχοντας κοουτσάρει παραπάνω από 100 παιχνίδια στη Β’ Εθνική. Είναι 47 ετών και ως παίκτης (κεντρικός αμυντικός) θήτευσε σε Λεβαδειακό, Τρίκαλα, Λαμία, Παναιτωλικό, Καβάλα, Λάρισα, Νάουσα και Ηρόδοτο.