Πρώτο “τρίποντο” ο Διγενής και με ανατροπή

Όσα δεν έβαλε τις προηγούμενες αγωνιστικές,  τα έβαλε σε ένα παιχνίδι ο Διγενής Νεοχωρίου και από εκεί που είχε άγραφο λογαριασμό στα γκολ, πανηγύρισε  την παρθενική τη νίκη  με απίστευτη ανατροπή και 2-3 στην έδρα του Παναγρινιακού. Το διπλό των Νεοχωριτών  προκάλεσε και την  παραίτηση του Βασίλη  Ξανθόπουλου από την τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων.

Στην πρώτη φάση του αγώνα στο 3′ οι Νεοχωρίτες άνοιξαν το σκορ με την  κεφαλιά του Παναγιώτου να σκοράρει με κεφαλιά για το 0-1. Ωστόσο αυτό δεν κράτησε πολύ…καθώς ο Παναγρινιακός  κέρδισε πέναλτι στο 9′ σε ανατροπή του Καντάνη μέσα στην περιοχή, και ο  Τσιούνης εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 1-1 . Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα ακόμα γκολ  στο 16′που δεν μέτρησε με  υπόδειξη της Βοηθού για  οφσάιντ. Ωστόσο, στο 29′ μετά από σέντρα του του Τσιούνη,  ο Καντάνης έκανε 2-1 κι έτσι τέλειωσε το 1ο  ημίχρονο.

Με την έναρξη του β μέρους  ο Καντάνης έχασε  μεγάλη ευκαιρία κι  αστόχησε μάλιστα από κοντά μετά από απόκρουση του Κουτσόπουλου ενώ είχε ανοιχτή την εστία.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Διγενής ξαναμπήκε στο ματς καθώς ο  Χατζηχαραλάμπους έστρωσε στον  ο Βασιλείου κι αυτός προσπέρασε  τον Μπαλάφα και έκανε το 2-2. Στο 60′ έγινε η ολική ανατροπή του Διγενή… μετά από κλέψιμο και πάσα του  Βασιλείου ,  ο Γόρδιος με σουτ από το ύψος της περιοχής βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε  το 2-3 στο πρωτο νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας.

Τέλος ο προπονητής του Παναγρινιακού

Στο τέλος του αγώνα ο  Βασίλης Ξανθόπουλος ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές την απόφασή του να παραιτηθεί  σημειώνοντας τα εξήσης «Περισσότερο φταίω εγώ. Να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα. Όταν έρχονται τρεις ήττες στο γήπεδό σου με τρία γκολ, την ευθύνη την έχω εγώ. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορείς να αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες. Εγώ αποτελώ παρελθόν” είπε και χαιρέτισε την ομάδα την ώρα που στα αποδυτήρια του Νεοχωρίου υπηρχε πανηγυρικό κλίμα.

Παναγρινιακός: Μπαλάφας, Τσοπανάς, Γκόλιας, Φραγκούλης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Τσιούνης, Μανιώτης, Αλομπισάτ, Μήλιος, Τσακνής.

 

Διγενής Νεοχωρίου : Κωτσόπουλος, Μαλάκος, Τσιγαρίδας, Βασιλείου, Αυγέρης, Δραγατσίκης, Μαχαίρας, Μπασιάκας, Καλτσάς, Παναγιώτου, Χατζηχαραλάμπους.