Πορτογαλικά σενάρια για Ελλάδα και Σάντος- Διαψεύδει η ΕΠΟ

Η Πορτογαλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προχώρησε την Πέμπτη (15/12) στη λύση της συνεργασίας της με τον Φερνάντο Σάντος μετά από οκτώ χρόνια, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Record.

Την ίδια στιγμή η Ομοσπονδία αναζητά τον αντικαταστάτη του 68χρονου, με το όνομα του Ζοζέ Μουρίνιο να είναι το επικρατέστερο για να διαδεχθεί τον Σάντος. Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, η Πορτογαλική Ομοσπονδία έχει ήδη προσεγγίσει τον τεχνικό της Ρόμα, ο οποίος από τη μεριά του είναι ανοιχτός στο να διαπραγματευτεί και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον γι’ αυτή την προοπτική.

«Φωτιές» πήγε να ανάψει το σενάριο των Πορτογάλων, αναφορικά με τον Φερνάντο Σάντος. Σύμφωνα με αυτό, ο τεχνικός που αποτελεί παρελθόν για την Εθνική απ’ τη χώρα της Ιβηρικής, αποτελεί το διακαή πόθο της ΕΠΟ προκειμένου να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Κάτι που προϋποθέτει και απομάκρυνση Γκουστάβο Πογέτ.

Η Ομοσπονδία δεν άφησε το σενάριο να αιωρείται και σχεδόν άμεσα πήρε θέση. Διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις όποιες φήμες περί επιστροφής του Φερνάντο Σάντος.

Αυτό που τονιζόταν μάλιστα, είναι πως η Εθνική έχει προπονητή, τον Γκουστάβο Πογέτ, το έργο του οποίου είναι επιτυχημένο.