Κρατάμε μόνο το τρίποντο…

Άχρωμα ξανά τα Τρίκαλα νίκησαν δύσκολα τον Ναυπακτιακό Αστέρα

Οι περισσότεροι εκ των 500 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν το μεσημέρι στο γήπεδο για να δουν τον ΑΟΤ με τον Ναυπακτιακό Αστέρα μονολογούσαν για τον χαμένο μεσημεριανό ύπνο τους, αν και κάμποσοι τον πήραν έστω και για λίγο στις κερκίδες.

Με …φόρα από την τραγική εμφάνιση στην Θήβα αλλά και χωρίς τους Γιοκέ, Κουτσιανικούλη τα Τρίκαλα στην πρώτη του Κώστα Φρατζέσκου στον πάγκο παρουσίασαν την γνωστή προβληματική εικόνα τους, δοκιμάζοντας τα νεύρα και τις αντοχές όλων όσων κατάφεραν να παραμείνουν ξύπνιοι στην εξέδρα.

Την παρτίδα έσωσε στο 60’ ο Χρήστος Νιάρος ο οποίος μιμήθηκε τον προπονητή του και με απευθείας χτύπημα φάουλ νίκησε τον Καλαντζή.

Τα Τρίκαλα με την νίκη αυτή πέρασαν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας και ελπίζουν στο τελευταίο παιχνίδι πριν τις διακοπες των Χριστουγέννων, την Τετάρτη στην Λευκίμμη να εμφανιστούν σε καλύτερη κατάσταση.

Διαιτητής ήταν ο κ.  Γκουντέλας από τη Καρδίτσα με βοηθούς τους Γιοβανη- Καλογριανίτη από την ίδια Ένωση. Έδειξε κίτρινη κάρτα στον Αγκαράι του Ναυπακτιακού.

ΑΟ Τρίκαλα ( Κώστας Φρατζέσκος):  Γρηγοριάδης, Λουκάς, Νιάρος, Ριζογιάννης, Θεολόγου, Παπακώστας, Τσιαφίτσας, Αλεξίου (71’ Λώττας), Κουσκουνάς, Κορέλας (80’ Γκοβίνας), Κωστόπουλος

Ναυπακτιακός Αστέρας (Γιάννης Νταλακούρας): Καλαντζής, Τραγουλιάς, Μικές, Αγκαράι, Αμπντέλ, Νικολογιάννης (46’ Αντωνιάδης), Καραλης, Πανταζής (68’ Σκούτας) , Γιαννόπουλος (85’ Καφεντζής), Γεωργουσόπουλος, Πετράτος