“Λευκή” ισοπαλία στο Νεοχώρι

Μια ακόμα ισοπαλία για την ομάδα του Νεοχωρίου στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή αν και κυνήγησε το τρίποντο έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πάργας σε ένα δύαντό αλλά χωρίς πολές φάσεις παιχνίδι. Οι παίκτες του Μπρισίμη είχαν ευκαιρίες τόσο στο πρωτο , όσο και στο δεύτερο ημίχρονο με την πιο σημαντική να χάνεται στο 80′ από τον Βασιλείου που μπήκε στην περιοχή πλάσαρε στη γωνία αλλά είδε τον κίπερ του Απόλλωνα να σώζει την εστία του απόκρούοντας σε κόρνερ.  Μεγάλη φάση είχαν και οι Παργινοί καθώς στο 61′ ο Γεωργάκης εξαπέλυσε σουτ τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσούπουλου και στη συνέχεια μία ακόμα καλή στιγμή με χαμένη ευκαιρία του Μπελλου. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και το Νεοχώρι μετρά 3 ισοπαλίες σε ισάριθθμα ματς χωρίς να σκοράρει.

Τον αγώνα διηύθυνε  ο κ. Κολορίζος (Φθιώτιδας) με βοηθούς τους Μπύρο (Ευρυτανίας), Κατσαρό (Ευρυτανίας).

Νεοχώρι  Κουτσόπουλος, Μαλάκος, Σταμέκος, Τσιγαρίδας, Βασιλείου, Αυγέρης (87′ Τσιούφης), Δραγατσίκης, Μαχαίρας (87′ Βαρναβίδης), Καλτσάς (62′ Μπασιάκας), Παναγιώτου, Χατζηχαραλάμπους (77′ Κουρκουλιώτης).

Απόλλων Πάργας ( Βέρμπης): Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου, Διαμάντης, Πάκος, Βασιλείου (72΄ Σαράκης), Μπέλλος Χ., Παπαρούνας, Γεωργάκης, Σιδέρης (53΄ Μπέλλος Α.), Ντόκος (89΄ Κουλούρης), Κωσταμένας (46΄ Φράγκος).