“Λευκή” ισοπαλία στη Φήκη

Χωρίς νικητή το ντέρμπι ΠΟΦ με Διγενή

Δεν είχε νικητή το πρωτο τοπικό ντέρμπι της Γ εθνικής καθώς Φήκη και Νεοχώρι έμειναν στο 0-0 σε ένα ανοιχτό παιχνίδι που έγινε με βροχή  ήταν μοιρασμένο με σημαντικές φάσεις και από τις δύο ομάδες

Το ντέρμπι έγινε υπό βροχή και είχε ευκαιρίες στα δύο ημίχρονα με τους Νεοχωρίτες μάλιστα να χάονουν την πιο σημαντική στο Β ημίχρονο.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στη Φήκη και βγήκε στο 8′ με το τετατετ του ιωάννου να μην βρίσκει στόχο

Στο 14’ μετά από γέμισμα  του Βασιλείου , ο  Παναγιώτου αστόχησε από πλεονεκτική θέση  για το Νεοχώρι. Στο 36’  ο Νίκος Σκόνδρας   πήγε στην μπάλα με προβολή αλλά δεν σημάδεψε σωστά στην πιο καλή φάση του 1ου  μέρους .

Η επανάληψη δεν είχε κάτι διαφορετικό…στο 50’ ένα φάουλ  του Παναγιώτου δεν ανησύχησε τον  Ντάσκα και  στο 55′  από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων,  ο Βασιλείου ξέφυγε αλλά  πλασάρε άουτ.  Στο 61′ μετά από γύρισμα  του Νικλητσιώτη,  ο Σκονδρας σούταρε , αλλά  η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυνόμενων και  πέρασε κόρνερ. Στο 70’  Σαμαντάς και  Γεωργάκης συνδυάστηκαν ιδανικά,  με τον τελευταίο να κάνει την τελική προσπάθεια σουτάροντας όμως  ελάχιστα  άουτ στην καλή ευκαιρία της Φήκης.

 

Φήκη: Ντάσκας, Γιαννούλας, Τζέλης, Σκόνδρας, Καλαμαράς, Γεωργάκης, Γκαντιάς (60′ Δροσος), Ιωάννου(75′ Νικλητσιώτης Γ.) , Σαμαντάς, Πολυζόπουλος (60 Νικλητσιώτης Απ), Σκόνδρας.

Διγενής Νεοχωρίου: Κουτσόπουλος, Μετούσι (καρκαδιώτης), Μαλάκος, Σταμέκος, Τσιγαρίδας, Βασιλείου (67 Δραγατσίκης) , Αυγέρης (85 Μπασιάκας) , Βαρναβίδης (46 Χατζηχαραλάμπους), Μαχαίρας, Καλτσάς, Παναγιώτου.

Η  ενδεκάδα του Νεοχωρίου

Και η αντίστοιχη ενδεκάδα της Φήκης στο ντέρμπι