Αριθμοί: Κάτι παθαίνει με Ελευσίνα ο Νίκος Κουσκουνάς!

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία μετά το ΑΟΤ -- Πανελευσινιακός

(*) Πρέπει να έχει …προσωπικά με τον Πανελευσινιακό ο Νίκος Κουσκουνάς παρά το γεγονός ότι έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας της Ελευσίνας με μεγάλη επιτυχία από το 2013 έως το 2015. Το γκολ που σημείωσε την Κυριακή ήταν το 7ο συνολικά που σημειώνει με τα χρώματα του ΑΟΤ απέναντι στην πρώην ομάδα του!!! Σημείωσε το 2015 το μοναδικό γκολ στο διπλό μέσα στην Ελευσίνα και στην συνέχεια το 2016 πέτυχε δύο γκολ στο 3-1 του πρωταθλήματος στα Τρίκαλα. Στο 0-5 του κυπέλλου στις 27/10/2016 σημείωσε άλλα δύο γκολ και ένα γκολ το 2017 στο 4-0 του πρωταθλήματος. Καθόλου άσχημα…

(*) Ο Νίκος Κουσκουνάς σκοράρει σε μία ακόμη αγωνιστική σεζόν. Το πρώτο του γκολ σε εθνική κατηγορία το σημείωσε με τα χρώματα του Φωστήρα κόντρα στην Ρόδο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την αγωνιστική σεζόν 2007-2008. Έκτοτε δεν έχει περάσει σεζόν χωρίς να βάλει γκολ…

(*) H παράδοση συνεχίστηκε. Για μία ακόμη φορά ο Πανελευσινιακός δεν κέρδισε στα Τρίκαλα. Στην 9η επίσκεψη του γνώρισε την 8η ήττα του ενώ έχει αποσπάσει μία φορά ισοπαλία.

(*) Τα Τρίκαλα είχαν να κερδίσουν επίσημο παιχνίδι από τις 27 Φεβρουαρίου του 2022 όταν και είχαν βγάλει διπλό μέσα στο Καυτατζόγλειο επί του Ηρακλή με γκολ του Ελευθεριάδη. Κοντά εννιά μήνες δηλαδή…

(*) Γρηγοριάδης, Θεολόγου, Παπακώστας, Κουτσιανικούλης, Αλεξίου, Γιοκέ, Κορέλας, Τσιαφίτσας, Κοντογεώργος έκαναν το ντεμπούτο τους με την φανέλα του ΑΟΤ.

(*) Ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ Δημήτρης Γρηγοριάδης σημείωσε 50 συμμετοχές την Κυριακή στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ΄ Εθνικής. Έχει 43 με την Νάουσα στην Γ’ Εθνική, 6 με τον Ηρακλή στην Β’ και 1 πλέον με τον ΑΟΤ.

(*) Για 18η συνεχόμενη σεζόν συμμετέχει σε εθνικό πρωτάθλημα ο Παντελής Ριζογιάννης. Πρώτη φορά το μακρινό 2005 με τα χρώματα της Ξάνθης.

(*) 30 ετών, 2 μηνών και 22 ημερών ήταν ο μέσος όρος της ηλικίας της αρχικής ενδεκάδας του ΑΟΤ κόντρα στον Πανελευσινιακό.