Απίστευτο διπλό Φήκης στο Αγρίνιο!!!

Κέρδισε με 2-3 τον Παναγρινιακό στις καθυστερήσεις

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Σκόνδρα που πέτυχε χατ τρικ η Φήκη έφυγε με τους τρεις πόντους απο την έδρα του Παναγρινιακού.

Η Φήκη προηγήθηκε στο 18′ με τον Σκόνδρα αλλά οι γηπεδούχοι με του Τσάκνη (44′) και Μήλιο (49′) πέρασαν μπροστά στο σκορ με 2-1. Ωστόσο όμως ο Νίκος Σκόνδρας με ολύμπια ψυχραιμία ευστόχησε στα δύο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 64′ και στο 90’5 και έδωσε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς στην ομάδα της Φήκης. Να σημειωθεί πως η  ομάδα αφιέρωσε τη νίκη στον Νίκο  Τεντολούρη, που έχασε τον πατέρα του και ο η διοίκηση του Π.Ο.Φ. εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, Διαιτητής του αγώνα ο κ. Χουλιάρας (Πρέβεζας/Λευκάδας) με βοηθούς τους Κέφη (Πρέβεζας/Λευκάδας), Μάνο (Άρτας).

 

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: (Β. Ξανθόπουλος) Μανιάτης (46 λ.τ Μπαλάφας), Καλοκαίρης, Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Καντάνης, Τσιούνης, Μανιώτης (82 Πατίλας), Τσάκνης, Μήλιος, Βασιλόγιαννης (70 Τσοπανάς)
Π.Ο ΦΗΚΗΣ: Ντάσκας, Γιαννουλάς, Ντζέλης, Σκόνδρας Ι., Δρόσος, Καλαμάρας, Γεωργάκης, Γκαντιάς, Ιωάννου, Σκόνδρας Ν, Σιαμαντάς