Εκτός προπονήσεων ο Κουσκουνάς- Τι είπαν Ματζανάς Παρδάλης- Αμετακίνητος ο πρόεδρος

Μετά την απολογία του θα παρθεί απόφαση

 

Εκτός προπονήσεων του ΑΟ Τρίκαλα τέθηκε μέχρι νεοτέρας  ο Νίκος Κουσκουνάς και δεν πρόκειται να επανέλθει  στις τάξεις της ομάδας εαν δεν αλλάξει η απόφαση της διοίκησης  για το συμβάν της Δευτέρας.

Επειδή ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για το θέμα αξίζει να αναφέρουμε πως ο ποδοσφαιριστής δεν είχε μόνο απρεπή συμπεριφορά έναντι του προέδρου στην κριτική που δέχτηκαν συνολικά οι παίκτες,  αλλά πήγε κι ένα βήμα παραπέρα τονίζοντας στον αντίλογο με τον Κώστα Παρδάλη πως ήρθε στον ΑΟΤ για να μην δέχεται κριτική -αυτός και άλλοι 4 έμπειροι συμπαίκτες του όπως τόνισε χαρακτηριστικά και επειδή είναι ο Κουσκουνάς θέλει παίζει στο 30% της απόδοσης στα φιλικά!

Ολα αυτά ενώπιον  του Κώστα Παρδάλη,  που έμεινε εμβρόντητος από τον επιθετικό αντίλογο και την συμπεριφορά   του ποδοσφαιριστή , σε μια περίοδο που –πρέπει  να το θυμίσουμε-  η διοίκηση προσπαθεί να κάνει άνοιγμα στον κόσμο για να προσεγγίσει την ομάδα περιμένοντας εισπράξεις  κι έσοδα από φιλικά αφού πρωτάθλημα δεν υπάρχει.

Παράπονα και για άλλους μεγάλους

Αξίζει επίσης να τονιστεί  πως το τελευταίο διάστημα στη διοίκηση του Ερασιτέχνη έγιναν  παράπονα  για την συμπεριφορά Κουσκουνά και άλλων μεγάλων προς τους νεαρούς της ομάδας , κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο και στους γονείς παιδιών αλλά και από τη διοίκηση του συλλόγου.

Μετά την απολογία η απόφαση

Με αυτά τα δεδομένα έγινε το  απόγευμα της Τετάρτης  η συνάντηση του προέδρου του ΑΟ Τρίκαλα με τον Παναγιώτη Ματζανά,  και ο  πρόεδρος του ΑΟΤ φάνηκε αμετακίνητος από τη θέση του για λύση συνεργασίας  με τον Κουσκουνά,  ενώ ο Π.  Ματζανάς προσπάθησε να ισορροπήσει την κατάσταση υποσχόμενος τοποθέτηση του Κουσκουνά με δημόσια συγνώμη για να μην υπάρξει διαζύγιο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά τόνισε πως θα σεβαστεί την άποψη και την απόφαση του ΔΣ .

Από την πλευρά του ο  πρόεδρος του Ερασιτέχνη εμμένει και θεωρεί πως  δεν λύνεται το πρόβλημα πειθαρχίας με συμβιβασμό ανάμεσα σε διοίκηση και παίκτη  αφού θα πρόκειται για υποχώρηση  της διοίκησης όπως ανέφερε. Επιφυλάχθηκε πάντως να απαντήσει μετά από επαφή που θα κάνει και με τα άλλα μέλη του ΔΣ , ενώ η απόφαση για τον Κουσκουνά θα βγει μετά την κλήση του ποδοσφαιριστή σε απολογία που θα γίνει πιθανότατα αύριο.