Η ΕΕΑ για την παρουσία Ερμή Αγιάς στην Α2

Τις  αποφάσεις που αφορούν τον Ερμή Αγιάς (Λάρισα) και τον Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω (Ιωνικός) ανακοίνωσε  η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Τρίτη (25/10) εγκαλώντας τα σωματεία για παράβαση άρθροων   και συμμετοχής στα πρωταθλήματα. Είναι δε γνωστή η υπόθεση της Αγιάς, που εγκατέλειψε φέτος την Basket League  , άλλαξε έδρα κι έδωσε το ΑΦΜ στον  Ηρακλή (που άφησε διέλυσε την δική του  ΚΑΕ, εξ αιτίας χρεών!  ) για να συμμετάσχει στην Α2 Ανδρών  με τις…ευλογίες της  διοίκησης ΕΟΚ .

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αναφέρει:

«ΚΑΕ Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ και ΘΕΟΔΩΡΟ ΡΙΖΟΥΛΗ, σχετικά με τη συμμετοχή της ΚΑΕ στο πρωτάθλημα της Basket League 2 καίτοι δεν έχει λάβει πιστοποιητικό.
Καλούνται για παράβαση άρθρων 77Α παρ.παρ.4, 10 και 66 παρ.2 Ν.2725/1999.

ΚΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΜΙΧΑΗΛ ΣΠΑΝΟ, ΝΙΚΟ ΠΕΤΡΑΤΟ-ΛΙΒΙΕΡΑΤΟ και ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΚΕΝΤΖΙΟΥ, σχετικά με αποσταλείσα καταγγελία. Διαβιβάζει τα αποσταλέντα στην Επιτροπή έγγραφα στον αρμόδιο Εισαγγελέα»

 

Σημ : Από τον Ηρακλή αφήνεται να εννοηθεί ότι θέμα αποβολής δεν τίθεται, υποστηρίζουν πως ο φάκελλος θα επεναξεταστεί κι αυτό ανέφερε  στη συνέντευξή του στον Libero ο πρόεδρος  Αντώνης Μπεϊνάς.