Ήττα στον τελικό της Στοκχόλμης για Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) δεν βρέθηκε στην καλύτερή του μέρα και ηττήθηκε 2-0 από τον Χόλγκερ Ρούνε (Νο27), ο οποίος είναι ο νικητής στο 250αρι τουρνουά της Στοκχόλμης. Έμεινε στους εννέα τίτλους ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο Χόλγκερ Ρούνε (Νο27) πραγματοποιήσε μία εκπληκτική εμφάνιση, με τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο5) να κινείται σε ρηχά νερά στον τελικό του Open της Στοκχόλμης.

Ο Δανός επικράτησε 2-0 και στέρησε την ευκαιρία από τον Έλληνα πρωταθλητή να πανηγυρίσει τον 10ο τίτλο του. Ο Ρούνε πήρε τον δεύτερο τίτλο φέτος και θα ανέβει σημαντικά στην κατάταξη.

Ο αντίπαλος του Στέφανου ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και κατάφερε από νωρίς να κάνει το break για το 2-1. Ο Τσιτσιπάς δεν είχε λύσει στα δυνατά χτυπήματα του Δανού, ενώ είχε και “όπλο” το backhand του. Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν βρήκε απάντηση και ο Ρούνε πήρε το πρώτο σετ.

Ο Δανός συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και στο δεύτερο σετ και κατόρθωσε ξανά να κάνει το break στο τρίτο game. Ο Τσιτσιπάς φρόντισε να προσθέσει πράγματα στο παιχνίδι του, ώστε να επιστρέψει. Δεν κατάφερε όμως να σπάσει το break του Ρούνε και ηττήθηκε.