Σε μεγάλη φόρμα ο Σάκης Καραμάνος στα Mr Οδύσσεια!!!

Νέα διάκριση για τον Τρικαλινό αρχιφύλακα

Ο Σάκης Καραμάνος πέτυχε μία ακόμη διάκριση σε πανελλήνιους αγώνες Bodybuilding με τον ίδιο μετά το τέλος των αγώνων να σημειώνει:

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο γυμναστήριο μου Melathron Martial Arts and Combat Sports Academy Dimitris Lioulios και Arena Fitness Club, πτηνοτροφία Τρικάλων Ντινος Μπλουτσος και τα συμπληρώματα της διατροφής μου X-Treme Stores Τρίκαλα που με την στήριξη τους με βοήθησαν στην προετοιμασία μου,να πάρω μέρος και να διεκδικήσω την διάκριση στην διοργάνωση #MRΟΔΥΣΣΕΙΑ καθώς και κατέκτησα την #2η θέση στην κατηγορία Men’sphysique -1.75. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου,στην οικογένεια μου,στους φίλους μου σε γνωστούς και αγνώστους που μου ευχήθηκαν. Στην καλύτερη φόρμα που έχω πιάσει μέχρι σήμερα το αποτέλεσμα είναι στις παρακάτω φωτογραφίες. 2η θέση λοιπόν!

Οι συνάδελφοι του τον συνεχάρησαν ως εξής:

Η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Τρικάλων συγχαίρει το μελος της Αρχ. Καραμάνο Αθανάσιο για την νέα του διάκριση στον διαγωνισμό “mr odyssia”, στην κατηγορία άνω των σαράντα ετών, όπου και κατέλαβε την πρώτη θέση.
Η διοργάνωση έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο στο ξενοδοχείο Novotel στην Αθήνα.