Λώττας: «Θέλω να συνεχίσω στον ΑΟ Τρίκαλα»

Ο επιτελικός μέσος επιθυμεί την επιστροφή του μετά τα όσα συνέβησαν

Ο Άρης Λώττας μίλησε στο Sportrikala και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον ΑΟΤ ξεκαθαρίζοντας και την στάση του για τα όσα συνέβησαν:

«Είναι γνωστό σε όλους ότι έχω δημιουργήσει οικογένεια στα Τρίκαλα και για τον λόγο αυτό αποδέχτηκα με χαρά το καλοκαίρι την πρόταση του ΑΟΤ ώστε να επιστρέψω. Ωστόσο κάποια στιγμή η συμπεριφορά μου δεν ήταν η αρμόζουσα και αυτό σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται σε αθέτηση της οικονομικής συμφωνίας απέναντι μου. Για την στάση μου αυτή ζήτησα προσωπικά συγνώμη από τον κ. Μαντζανά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιθυμία του Άρη Λώττα είναι να συνεχίσει στον ΑΟΤ: «Δεν βλέπω το μέλλον μου σε καμία άλλη ομάδα πλην του ΑΟΤ είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της μαζί με τα άλλα παιδιά που είτε έμειναν, είτε ήρθαν στην ομάδα και με πολλά εκ των οποίων έχω παίξει μαζί και έχω και άριστη προσωπική σχέση. Πιστεύω επίσης πολύ στην δουλειά των προπονητών και την οργάνωση της διοίκησης του Ερασιτέχνη και θεωρώ ότι και με την δεδομένη στήριξη των φιλάθλων μας θα φέρουμε την ομάδα πάλι εκεί που της αρμόζει».

Μετά την δήλωση αυτή ανοίγει διάπλατα ο δρόμος της επιστροφής στην ομάδα μιας και τόσο ο Παναγιώτης Μαντζανάς όσο και ο Κώστας Παρδάλης με την διοίκηση του Ερασιτέχνη φαίνεται να αποδέχονται την μεταμέλεια του παίκτη και δεδομένης της αγωνιστικής του αξίας πιστεύουν ότι μπορεί να έχει καθοριστική συνεισφορά στην ομάδα.