Θετικές εντυπώσεις για Διγενή κόντρα στην Αναγέννηση

Γνώρισε την φιλική ήττα με 1-3

Σε ενα δυνατό φιλικό παιχνίδι ο Διγενής Νεοχωρίου ηττήθηκε απο την Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-3.

Πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης για την Αναγέννηση Καρδίτσας έγινε στο 5ο λεπτό. Ο Πρίκας έκανε τη σέντρα, οι αμυντικοί απομάκρυναν, η μπάλα στρώθηκε στον Γιάκο, εκείνος σούταρε στην κίνηση χωρίς να βρει το στόχο.

Στο 8ο λεπτό ο Κάρδαρης σέντραρε, ο Κλάους έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Κουτσόπουλος μπλόκαρε.

Οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό, όταν ο Σκόνδρας με ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας τροφοδότησε τον Ξύδα και εκείνος γύρισε στον Πρίκα, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτσόπουλου.

Στο 28ο λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ, σε φάση διαρκείας, ο Αλιατίδης με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτσόπουλου για το 0-2.

Νέα ευκαιρία για την ομάδα του Περικλή Αμανατιδη στο 29′ όταν ο Αλιατίδης σέντραρε, ο Γιάκος έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσόπουλου.

Στο 44ο λεπτό ο Πρίκας με σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Αναγέννηση Καρδίτσας να προηγείται με 0-2.

Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 49′ ο Λαγός σούταρε από μακρινή απόσταση, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στο 50′ η Αναγέννηση είχε δοκάρι μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη.

Ακόμη μία καλή στιγμή για τους κιτρινόμαυρους όταν ο Κοζορώνης δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Στο 70ο λεπτό η Αναγέννηση Καρδίτσας “καθάρισε” το παιχνίδι. Ο Λαγός με ωραία ενέργεια και κάθετη πάσα, έδωσε στον Αναστασόπουλο και εκείνος γύρισε στον Βερνάρδο, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν με σκόρερ τον Ανανίδη στο 82ο λεπτό.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το 1-3 ήταν το τελικό αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα.

Διγενής Νεοχωρίου (Μπρισίμης): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Μαλάκος, Μαχαίρας, Μυλερός, Ξάνθος, Μπασιάκας, Αυγέρης, Καλτσάς, Χατζηχαραλάμπους, Παναγιώτου

Αγωνίστηκαν επίσης οιΠαπαπούλιος, Χονδρογεωργόπουλος, Τσιαμάντας, Τσιγαρίδας, Γουλούλης, Κακαδιάρης, Γεωργίου, Τσάτσος, Μαγουλιώτης, Βαρναβίδης

Aναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Τσέλιος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Αλιατίδης, Κάρδαρης, Πρίκας, Β.Θεολόγης, Μπάλλας, Γιάκος, Ξύδας, Κλάους

Αγωνίστηκαν επίσης οιΜ.Θεολόγης, Γκαντής, Σταμόπουλος, Αναστασόπουλος, Δημόπουλος, Λαγός, Κοζορώνης, Βερνάρδος, Σπανός Ζάγγος, Γκινής, Μπαλτάς

Πηγή: regista.gr