Φιλική ήττα σε δυνατό τεστ για τον ΑΟΤ

Με 3-1 απο τον Απόλλωνα Λάρισας στην Φιλιππούπολη

Χρήσιμα συμπεράσματα για τις δυνατότητες της ομάδας και τις ελλείψεις που υπάρχουν έβγαλε ο προπονητής των Τρικάλων Τάκης Ρούσσας στο πιο δυνατό τεστ που έδωσαν μέχρι τώρα οι “κυανέρυθροι” και στο οποίο γνώρισαν την ήττα με 3-1.
Τα Τρίκαλα στάθηκαν καλά απέναντι σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας αλλά προβλημάτισαν και πάλι με τον εύκολοτρόπο που χανόταν η μπάλα στα μετόπισθεν.
Στο 5΄ ο Απόλλων Λάρισας άνοιξε το σκορ. Ο Παπακώστας έχασε την μπάλα στο κέντρο, ο Σισοκό από αριστερά την σέντρα και ο Σταματής με πλασέ στην κίνηση σκόραρε για τους γηπεδούχους.
Τα Τρίκαλα ισοφάρισαν στο 18′ με εύστοχο πέναλτι του Ριζογιάννη που κέρδισε ο Αλεξίου.
Στο 52΄ μετά απο χέρι του Κατσαντώνη στην περιοχή των Τρικάλων δόθηκε νέο πέναλτι και ο Γιαννίτσης το εκτέλεσε εύστοχα για να κάνει το 2-1.
Ο Απόλλων Λάρισας έκανε το 3-1 με σουτ του Μπουλγκέροφ έξω από την περιοχή και αφού ξανά οι γηπεδούχοι έκλεψαν την μπάλα έξω από την περιοχή του ΑΟΤ που δέχτηκε ένα γκολ πάλι από λάθος.
ΑΟΤ:Γρηγοριάδης, Σανδραβέλης, Νιάρος,Κατσαντώνης, Παπακώστας(46΄Κυρίτσης Θ.), Αγρόδημος,Τσιαφίτσας (46΄Λουκάς),  Αλεξίου,Ριζογιάννης, Κουτσιανικούλης,Κυρίτσης Γ.
Για τα Τρίκαλα έπαιξαν ακόμη στην επανάληψη οι Γεωργάκης, Μπολάκης, Μπακρατσάς, Κοντογεώργος, Μπραντίτσας, Νικλητσιώτης, Κωστόπουλος, Νίντος, Μπουρούσης.
Απόλλων Λάρισας: Μέλι, Γιαννίτσης, Φουρκιώτης, Σκούπρας, Χατζής, Λίταινας, Φυτόπουλος, Νικολόπουλος, Σταματής, Σισοκό, Ντε Αγκουστίνο
Έπαιξαν και οι: Οικονομόπουλος, Διβανές, Κλιγγόπουλος, Αυλωνίτης, Χαλάτσης, Ντιουλγκέροφ, Ζιάκας, Σκύφτας, Παρασκεύουδης, Πασιάς, Πελτέκης