Πρόκριση στο ρελαντί για την Φήκη

Απέκλεισε στην Α΄’ φάση του κυπέλλου Ελλάδος τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου επικρατώντας με 3-0

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την πρόκριση κόντρα στον Πύρασο Αγχιάλου η ομάδα της Φήκης σήμερα το απόγευμα έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Σκόνδρα που σημείωσε χατ τρικ.

Η είδηση προέκυψε με την εμφάνιση της Φήκης στο γήπεδο καθώς στην αρχική ενδεκάδα της Τρικαλινής ομάδας συμμετείχε και ο Γιάννης Σκόνδρας (βλέπε εδώ) που έπαιξε κοντά μία ώρα αν και δεν είχε πολλές προπονήσεις στα πόδια του. Είναι φανερό πάντως πως η ποιότητα του θα βοηθήσει πολύ την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Φήκη θα συνεχίσει και στην Β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδος όπου θα βρει μπροστά της μία ομάδα κυπελλούχο Ένωσης και αν περάσει θα αντιμετωπίσει εντός ομάδα SL 2 όπως έκανε πέρυσι με την Νίκη Βόλου.

Οι της Φήκης πανηγυρίζουν ένα απο τα γκολ της ομάδας τους

Το παιχνίδι

Η Φήκη αναζήτησε το γκολ από νωρίς και στο 5’ σουτ του Νικλητσιώτη έφυγε άουτ ενώ στο 14’ ο Τσιλίγκος απέκρουσε κεφαλιά του Ιωάννου.

Ο  απείλησε στο 21’ όταν κεφαλιά τον Μπασδάνη μέσα από την περιοχή αποκρούστηκε από τον καλά τοποθετημένο Ντάσκα.

Τα πράγματα για την Φήκη έγιναν πιο εύκολα όταν στο 33’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπασδάνης.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μπούτλας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Νίκο Σκόνδρα για να κερδίσει πέναλτι η Φήκη. Ο ίδιος ο Σκόνδρας ανέλαβε την εκτέλεση και σημείωσε το 1-0.

Ο Νίκος Σκόνδρας είχε πάρει φόρα για τα καλά και μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο με δύο ακόμη προσωπικά τέρματα (40’, 44’) με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 «καθαρίζοντας» από νωρίς την υπόθεση – πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Φήκη (Νίκος Μανούρας): Ντάσκας, Γιαννούλας (63’ Γκαντιάς), Τζέλης, Γιάννης Σκόνδρας (57’ Πολυζόπουλος), Δρόσος, Μακρής, Σαμαντάς (75’ Μπακάλης), Καλαμαράς (64΄ Απόστολος Νικλητσιώτης), Ιωάννου (75’ Δουλαλάς), Γιώργος Νικλητσιώτης, Νίκος Σκόνδρας

Πύρασος Νέας Αγχιάλου (Δημήτρης Φραγκούλης): Τσιλίγκος, Χριστοδούλου (80’ Ματέο), Διαμαντένιας, Σταντσούρης, Θεοδωρόπουλος (60’ Παπαδογιώργος), Μπούτλας, Μπασδάνης, Τσιότρας, Φουρκιώτης (51’ Ροζέριο), Γκαραβέλας, Μπουμπούκης (80’ Καραδήμας)