Δεύτερη στον κόσμο η Εθνική πόλο Νεανίδων

Η Εθνική πόλο Νεανίδων έδωσε μάχη  απέναντι στις ΗΠΑ στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πόλο Νεανίδων στη Σερβία, αλλά γνώρισε την ήττα με 10-8.

Με εξαίρεση το πρώτο οκτάλεπτο οι παίκτριες της Ευτυχίας Καραγιάννη έκαναν μια καλή εμφάνιση στην άμυνα, ωστόσο στην επίθεση δυσκολευόντουσαν σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, κάτι που μοιραία οδήγησε στην ήττα.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, το παιχνίδι παρότι κρίσιμο μετετράπη σε ροντέο με γρήγορες επιθέσεις και τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη. Οι ΗΠΑ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 9-7, όμως η Καλογεροπούλου απάντησε άμεσα και μείωσε στο σκορ (9-8). Στο τέλος η πρώτη σκόρερ των ΗΠΑ, Φλιν “εκτέλεσε’ την Καραγιάννη με δυνατό σουτ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 4-1, 1-2, 1-2

Ελλάδας (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη 2, Ευφρ.Τσιμάρα, Χαλδαίου 2, Τορνάρου, Κουρέτα 2, Ανδρεάδη, Τριχά 1, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου.

ΗΠΑ: (Ρόμπερτ Ίθαν): Κάρπεντερ, Κατζανίγκα, Ρόσσι, Άουσμους 2, Χόκινς 1, Τζόνσον, Στράικερ 2, Φλιν 3, Μποναγκουίντι 1, Σνάιντερ, Κνέπερ 1, Γούντχεντ, Στιλ.