Ρώμη: Δύσκολη κλήρωση και ήττα για Τζέλη

Σε μια σημαντική αθλητική σύνάτηση κορυφαίων ονομάτων Ταεκβοντο συμμετείχε η Φανή Τζέλη . Στην ανακοίνωση του ΣΟΑΤ αναφέρεται…

 

Στο Grand Prix, την τρίτη σε σημασία και δυναμικοτητα,μετά την Ολυμπιάδα και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, στην Ρώμη απο 3-5 Ιουνίου αγωνιστηκαν οι 32 καλύτεροι αθλητές του κόσμου στις Ολυμπιακες κατηγορίες,αγωνίστηκε η Φανή Τζέλη με τον προπονητή μας Νίκο Παϊταρίδη.
Δυστυχώς είχε την χειρότερη κλήρωση καθώς στον 1ο αγώνα κληρώθηκε με την Κινέζα Zongshi Luo η οποία κέρδισε το Χρυσό Μετάλλιο. Η Φανή ηττήθηκε με 2-1 στους γυρους (πλέον σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς καθώς δεν μετράνε πλέον οι συνολικός πόντοι αλλά 2 νικηφόρος γυροι).
Τον 1ο γύρο κερδισε η Τζελη με πολύ καλή αποδοση όμως έχασε τους 2 επόμενους γυρους λυγίζοντας στην μεγάλη πίεση που της άσκησε η Κινεζα,που σημειωτέον κερδισε τον τελικό την Ολυμπιονίκη Jones με 2-0.
Στα αξιοσημείωτα επίσης ότι προτάθηκε,λόγω αναγνώρισης και προπονητικής εμπιστοσύνης στον ΝίκοΠαϊταρίδη,και κοουτσαρισε 2 παίκτες της Εθνικής Νίγηρα που είναι ψηλά στην παγκοσμια κατάταξη (4) και αγωνίζονται στα Grand Prix οι οποίοι θα επισκεφτούν τα Τρίκαλα σύντομα για προπονήσεις.
Εδώ και πολλά συναπτά έτη η παρουσία αθλητών και προπονητή του ΣΟΑΤ στις κορυφαίες παγκόσμιες διοργανώσεις είναι ένα τεράστιο γεγονός που μας κάνει όλους στην αθλητική οικογένεια του ΣΟΑΤ και ως Τρικαλινος Αθλητισμος υπερήφανους.
Για τον ΣΟΑΤ  Στέλλα Τασιου