Παρδάλης : Αγνοια για τα χρέη και προβληματισμός για δηλώση Γιαλιά

Εκπληκτοι και   δυσαρεστημένοι  έμειναν οι διοικούντες του Ερασιτέχνη ΑΟΤ από την τελευταία δήλωση του Χρήστου Γιαλιά που ζητά έγγραφες δεσμέυσεις ότι θα αναλάβει είτε καθαρή από χρέη ομάδα είτε όποια προκύψουν θα τα χειριστεί ο Ερασιτέχνης ΑΟΤ !

Μιλώντας στον FM100 ο Κώστας Παρδάλης αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του ΑΟ Τρίκαλα εκφράζοντας τον προβληματισμό αλλά και  απορία για την χθεσινή δήλωση Γιαλιά και τόνισε …  “Πιστεύετε ότι ο ερασιτέχνης ξέρει πόσα μπορεί να χρωστάει η ομάδα; Πρέπει να πληρώσουμε εμείς αν κάτι δεν βγει έγκαιρα στην επιφάνεια;  Βγάλαμε την ομάδα το 2014 και ήρθε ο κ. Γιαλιάς που είχε πετυχημένη παρουσία, έβαλε  παρά πολλά χρήματα στην ομάδα. Ομως μετά από αλλαγές στην ΠΑΕ,  σήμερα ερασιτέχνης δεν ξέρει αν έχει κόψει επιταγες ο κ. Αϊβάζογλου.  Η ομάδα είναι σε αδιέξοδο και δεν το δημιούργησε ο ερασιτέχνης.

Η πολιτεία πρέπει να αλλάξει τους νόμους. Δεν μπορεί όποιος φεύγει να αφήνει συντρίμμια και κατά τα άλλα να είναι πετυχημένος επιχειρηματίας. Σίγουρα ο ερασιτέχνης δεν μπορεί να καλύψει αυτό το χρέος . Μπορεί η ομάδα να παίξει στην Γ’ Εθνική μπορεί να παίξει στο τοπικό. Θα κάνουμε ένα συμβούλιο και θα δούμε. Προέκυψαν αρκετά πρόστιμα το τελευταίο διάστημα. Το ban του Περλιέσι που είναι 114.000 ευρώ ποιος θα το πληρώσει; Κάθε φορά που βγαίνει κάτι θα το καλύπτει ο ερασιτέχνης;