Χρήστος Πίσσας: “Ο βασιλιάς απέθανε…..ζήτω ο βασιλιάς!!!”

Άρθρου του έγκριτου δημοσιογράφου και διευθυντή του TV 10 για τον ΑΟΤ

Ο πρώτος “επενδυτής-σωτήρας” -Κουτσουρης έφυγε, ο επενδυτής – σωτήρας Αϊβάζογλου φεύγει τώρα,  ο επενδυτής- σωτήρας Γιάλιας μας ξανάρχεται και αρκετοί φίλαθλοι πανηγυρίζουν για τα… “μεγαλεία” και τις ημέρες… “δόξας”που έρχονται !!!

Λες και δεν πέρασε μια μέρα, λες και το ίδιο έργο με τους ίδιους παρακαλώ πρωταγωνιστές δεν το είδαμε και πάλι στο πρόσφατο παρελθόν με ολέθρια αποτελέσματα

Ο άλλοτε ισχυρός και λαοπρόβλητός ΑΟΤ κάνει εδώ και χρόνια κύκλους γύρω από τον εαυτό του και άπλα αυτομαστιγώνεται και συρρικνώνεται.

Οι χιλιάδες οπαδοί έχουν γίνει δύο-τρεις εκατοντάδες με την σημαία της μετριότητας και της μιζέριας να έχει ανεβεί στο ψηλότερο ιστό.

Σταυραετοί της Πίνδου του κάμπου λιοντάρια με καταγωγή από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα άλλα σχεδόν κάνεις από την Πίνδο και τα Τρικαλινά καμποχώρια. Δυστυχώς ομάδα των Τρικάλων χωρίς Τρικαλινούς παίκτες.

Αυτή είναι η εικόνα της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.

Κάνεις από τους “ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ- ΣΩΤΗΡΕΣ- ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” δεν πίστεψε και δεν επένδυσε σε Τρικαλινούς παίκτες.

Τυχαίο; Δεν ΝΟΜΙΖΩ!!!

Μάλλον δεν τους βόλευε στα “επενδυτικά τους σχέδια” η παρουσία Τρικαλινών παικτών.

Άλλωστε πόσο κάλοι παίκτες μπορεί να είναι οι Κιακος, Αφοί Σκόνδρα, Ανδρέου, Ζαρόπουλος, Γιδόπουλος, Παλαβράκης και άλλοι πολλοί, που αγωνίζονται με επιτυχία σε επαγγελματικές κατηγορίες και πολλά επίσης νεαρά παιδιά, μπροστά στις καραβιές” παικτών που φέρνουν στην ομάδα οι λογής λογής μανατζαραίοι.

Και σιγά τι προπονητής είναι ο Σάκης Θεοδοσιάδης που έχει δουλέψει με επιτυχία σε πολλές ομάδες μπροστά στους “ Έλληνες  Μουρίνιο  που μας φέρνουν οι διάφοροι επενδυτές.

Τρικαλινό πρόεδρο, με Τρικαλινούς μέτοχους, στενή συνεργασία με τον ερασιτέχνη, τους βετεράνους και  τις ομάδες  του Νόμου, στήριξη από τις τοπικές αρχές,  φορείς, επιχειρήσεις και φιλάθλους και η ομάδα θα βρει τον δρόμο των επιτυχιών και πάλι.

Αυτή είναι η μόνη λύση που επιθυμούν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι και αγνοί φίλαθλοι του ΑΟΤ.

Όλα τα άλλα άπλα εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες.