Μετέωρα και Πύργος στα προημιτελικά

Tου κυπέλλου της ΕΠΣΤ

Τα Μετέωρα και ο Πύργος ήταν οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΤ.

Τα Μετέωρα απέκλεισαν την Αγία Μονή στην παράταση με 3-2 ενώ ο Πύργος κέρδισε χωρίς πρόβλημα με 4-0 το Μεγαλόχωρι.

 

Στην Καλαμπάκα λοιπόν το ματς εξελίχθηκε σε ντέρμπι και κρίθηκε από το γκολ του Γκόβαρη στην παράταση. Λίγο πιο πριν Το σκορ άνοιξε ο Φορτούνης με απευθείας φάουλ, ενώ με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε ο Στάμος. Το σκορ του ημιχρόνου διαμορφώθηκε μετά από σουτ του Ζήση και αφού η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Στάμου και άλλαξε πορεία προς τα δίχτυα.πριν γίνει το 2-2 στο 84΄ από τον Γούλα, τα Μετέωρα είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες να «καθαρίσουν» την πρόκριση, αλλα δεν τις αξιοποίησαν

ΜΕΤΕΩΡΑ (Χρ. Αυγέρος): Καλούδης, Γκόβαρης (105′ Σκρέκας), Νταλούκας (100′ Πούλιος), Ζήσης, Φορτούνης, Β. Αλμπάνης, Α. Αλμπάνης, Σ. Αλμπάνης (72′ Τσιάμης), Κοτσιλιάνος (72′ Σακελλαρίδης), Μπαούτης, Αυγέρος (60′ Μόκας, 100′ Γιαννακόπουλος).

ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ (Ρ. Ζήκος): Γονιδάκης, Κολτσίδας, Μουρατάι, Στάμος, Ευαγγέλου, Καραΐσκος, Νίστας, Γούλας, Καμέας (105′ Μουρίτσας), Ζήκος, Ράπτης (105′ Κατσιμάνης).

Ανετο 4-0 ο Πύργος

Στον Πύργο η τοπική ομάδα δεν συνάντησε δυσκολίες και καθθάρισε με 4-0 το Μεγαλοχώρι Στο  15′ ο Νίντος το 1-0,  στο 30′ ο Μπαλαής έκανε το 2-0,στο  64′ πάλι ο Νίντος το 3-0και  στο 75΄όταν ο Γουλούλης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.