Αύριο βγαίνουν οι φιναλίστ του κυπέλλου της ΕΠΣΤ

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να γίνει ο τελικός

Αύριο στις 4 το απόγευμα θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου της ΕΠΣ Τρικάλων σε νοκ άουτ αναμετρήσεις ώστε να προκύψει το ζευγάρι του τελικού.

Στο γήπεδο της Καλαμπάκας η πολυνίκης ομάδα του θεσμού, τα Μετέωρα, υποδέχονται την Φήκη. Οι Καλαμπακιώτες αναζητούν παρηγοριά μετά την ήττα στο μπαράζ ανόδου ενώ η Φήκη πηγαίνει στο ματς με την σιγουριά της ομάδας που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία και κέρδισε την παραμονή της.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Κοντίνος με βοηθούς τους κ.κ. Σταφυλά, Τζάνη.

Στον άλλο ημιτελικό ο Διγενής μετά την νίκη του επί των Μετεώρων στο μπαράζ ανόδου περιμένει τον Πυργετό και είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση. Στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα ο Διγενής επικράτησε με 1-3 μέσα στον Πυργετό και 2-0 στην έδρα του. Το κύπελλο όμως είναι ο θεσμός των εκπλήξεων οπότε και ο Πυργετός δικαιούται να ελπίζει…

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Κουτσάγιας με βοηθούς τους κ.κ. Μανασή, Παπαγεωργόπουλο.

Ο μεγάλος τελικός αναμένεται να γίνει την Τρίτη 3 Μαϊου μιας και αν σε αυτόν περάσει ο Διγενής δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες μιας και θα ξεκινήσουν στις  Μαϊου τα μπαράζ ανόδου.

Το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός θα αποφασιστεί μετά το τέλος του αγώνα Μετέωρα – Φήκη. Αν περάσουν οι Καλαμπακιώτες ο τελικός θα διεξαχθεί στην Φήκη, αν περάσει η Φήκη ο τελικός θα διεξαχθεί στην Καλαμπάκα.