“Ναυάγιο” Ικάρων στη Λευκάδα

Οδυνηρή ήττα για την τρικαλινή ομάδα

Η 18η αγωνιστική ήταν άκρως σημαντική για την ομάδα των Ικάρων, καθώς τους έφερε σε δύσκολη αποστολή στη Λευκάδα. Οι “κίτρινοι”  αντιμετώπισαν την τοπική Δόξα σε ένα ματς κομβικής σημασίας και γνώρισαν οδυνηρή ήττα με 77-65, μένοντας πίσω από τους πρωτοπόρους του ομίλου στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Οι  Λευκαδίτες  έπαιζαν  το τελευταίο τους χαρτί για να κρατήσουν επαφή με τη δεύτερη θέση του ομίλου και τα κατάφεραν σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι από το πρωτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι Ικαροι είχαν σε άσχημη μέρα τα μεγάλα τους ονόματα . Ειδικά Παπαχρήστος και Τριανταφύλλου πέτυχαν 2 και 6 πόντους αντίστοιχα… και μόνο Τσιαβές Αμβράζης στάθηκαν στο υψος των περιστάσεων πετυχαίνοντας διψήφια νούμερα με τον πρωτο να σκοράρει 18 και τον δεύτερο 11 πόντους. Από τη Δόξα πάρτι έκανε στην κυρολεξία ο Κουρτίδης και σταμάτησε στους 33 εκθέτοντας όλους τους αντιπάλους που πηγαν πάνω του!

Η τρικαλινή ομάδα είχε την ατυχία να χάσει μόλις στο πρώτο πεντάλεπτο τον Κάδρα που τραυματίστηκε και αποχώρησε.

Δεκάλεπτα: 22-19, 37-37, 62-48, 77-65
Δόξα Λευκάδας (Ζαφειρούδης): Μάνα, Σταματέλος 2, Αργυρός, Κοντούδης 15 (1), Κατοπόδης 3, Βαγενάς 17 (3), Κεραμάρης 2, Σκεπετάρης, Μάλφας, Κουρτίδης 33 (5), Τζακόπουλος 5 (1), Λαζάρου.

Ίκαροι Τρικάλων (Παπαδόπουλος): Φρύδας, Τσιαβές 18 (2), Παπαχρήστος 2, Κατσαρές, Κάδρας 3, Παρδάκας 11 (2), Μπουργανός 7 (1), Τριανταφύλλου 6, Σπυράκος 6, Νταλός, Αμβράζης 12, Τσάκαλος.