Ηττα της Εθνικής κορασίδων με 3 Τρικαλινές

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια, η εθνική κορασίδων ηττήθηκε στο Helsingor από την ισχυρή Δανία με 1-0 και δεν προκρίθηκε στην τελική φάσητου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.Υπενθυμίζεται ότι στην ίδιο προκριματικό όμιλο είχαν κληρωθεί η Ρωσία και η Λευκορωσία, που δεν συμμετείχαν στο τουρνουά λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

“Δεν τα καταφέραμε, χάσαμε από μια πολύ δυνατή ομάδα παρότι σταθήκαμε εξαιρετικά για μια ακόμη φορά.με τις εξελίξεις που υπήρξαν και τη μη συμμετοχή των δύο άλλων ομάδων που είχαν κληρωθεί στον όμιλο, μιλώντας πάντα σε αγωνιστικό επίπεδο και μόνο, δεν μπορέσαμε να αναμετρηθούμε με δύο ακόμη δυνατούς αντιπάλους κι έτσι όλα κρίθηκαν σε ένα μόνο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ωστόσο είναι δίκαιο” ανέφερε η ομοσπονδιακή τεχνικός Κατερίνα Φαλίδα

Με την Εθνική αγωνίστηκαν  οι παίκτριες των Τρικάλων, Νικολία Σαργιώτη, Κωνσταντίνα Κωστοπούλου και Ρέντα Μπέου.

Δανία: Μπόντε, Νέιμαν, Γιόργκενσεν, Μπασκάγια, Κγέργαρντ (63’ Πέντερσεν), Χάγκεμαν (63’ Άαγκααρντ), Σανβιγκ, Σόρενσεν, Βάλβικ, Ασγκεϊρσντότιρ, Μπόντσερ-Γένσεν (82’ Νίλσεν).
Ελλάδα: Γρίβα, Σαργιώτη, Κουκουλάκη (85’ Βενιαμίν), Τσαρούχα (85’ Φακίνου), Χαλατσογιάννη, Κωστοπούλου (66’ Σιδηροπούλου), Νταρζάνου, Καρυπίδη, Μπέου, Ραπάνη, Λαζαράκη (78’ Σαριδάκη).