Αριθμοί: Ντεμπούτο για τον Γκιντεκέ…

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία μετά το ΑΟΤ-Αναγέννηση Καρδίτσας

(*) Ο Αφρικανός με Ελβετικό διαβατήριο Τιμοτέ Γκιντεκέ έκανε το ντεμπούτο του χθες με τον ΑΟ Τρίκαλα. Είναι ο 27ος παίκτης που χρησιμοποιείται φέτος στο πρωτάθλημα της SL 2 από τον ΑΟ Τρίκαλα.

(*) 28η αναμέτρηση ήταν η χθεσινή ανάμεσα σε ΑΟΤ και Αναγέννηση Καρδίτσας για πρωτάθλημα και κύπελλο. Ήταν η 4η νίκη της Αναγέννησης, 12 φορές έχουν επικρατήσει τα Τρίκαλα ενώ 12 ματς έχουν λήξει ισόπαλα…

(*) Με τα δύο πέναλτι που δόθηκαν χθες φτάσαμε τα τέσσερα συνολικά σε βάρος του ΑΟΤ στο φετινό πρωτάθλημα. Τα πρώτα δύο δόθηκαν στον Απόλλωνα Λάρισας (μέσα-έξω). Και τα τέσσερα κατέληξαν στα δίχτυα των Τρικάλων. Δύο γκολ δέχτηκε χθες ο Περλέσι και από ένα έχουν δεχτεί Σεντουριόν και Αγριμάκης.

(*) Δεύτερο πέναλτι που παραχωρεί ο Ριζογιάννης. Τα άλλα δύο παραχώρησαν Μπαξεβάνος και Χειρίτραντας.

(*) Για 11η φορά βρέθηκε αντίπαλος του ΑΟΤ ο Περικλής Αμανατίδης. Έχει αντιμετωπίσει τους «κυανέρυθρους» ως προπονητής του Ποσειδώνα Νέων Πόρων, του Αγροτικού Αστέρα, του Αιγινιακού, του Πανσερραϊκού κα φυσικά της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η χθεσινή ήταν η 6η του νίκη απέναντι στα Τρίκαλα, τέσσερεις φορές έχει αναδειχτεί ισόπαλος ενώ μετά και μία ήττα σε αγώνα κυπέλλου.

(*) 25 ετών,  8 μηνών και 21 ημερών ο μέσος όρος της ηλικίας της αρχικής ενδεκάδας του ΑΟ Τρίκαλα. 29 ετών, 9 μηνών και 18 ημερών ο αντίστοιχος της Αναγέννησης.