Final Four Η …ώρα των ημιτελικών

Την αυλαία του Final Four ανοίγει στις 17,00 η αναμέτρηση του Προμηθέα με τον πολυνίκη και κάτοχο του τίτλου, Παναθηναϊκό. Πρόκειται για την «επανάληψη» του περσινού τελικού, που βρήκε νικητές τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟ  έχοντας ήδη κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το Σούπερ Καπ, επίσης απέναντι στον Προμηθέα, θέλει να σηκώσει και τη δεύτερη εγχώρια κούπα. Από την πλευρά της ομάδα της Πάτρας επιθυμούν την 3η διαδοχική πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου, όντας ήδη η μοναδική επαρχιακή που έχει κατακτήσει επίσημο τίτλο σε επίπεδο ανδρών, το περσινό Σούπερ Καπ.

Στον δεύτερο ημιτελικό υπάρχει ντέρμπι ονομάτων και μόνο, καθώς ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί κόντρα στην ΑΕΚ. Η Κυπελλούχος Ελλάδας 2020, θέλει από την πλευρά της να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί στον 8ο τελικό της ιστορίας της, όπου θα διεκδικήσει το 6ο τρόπαιό της στον θεσμό.

Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του θέλει να βρεθεί σε τελικό για πρώτη φορά μετά το 2018, όταν ωστόσο είχε ηττηθεί από την ΑΕΚ.  Η Ένωση έχει προβλήματα απουσιών, τα οποία δεν έχει ανακοινώσει, ενώ ο Ολυμπιακός θα είναι πλήρης μιας και επιστρέφει και ο Τόμας Ουόκαπ.

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού  με τον Προμηθέα θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, ενώ η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ θα ξεκινήσεις στις 20:00 με μετάδοση και αυτή από την ΕΡΤ3.