Στάζει μέλι για τον Περλέσι ο Ζαλαώρας

Τον νεαρό τερματοφύλακα του ΑΟ Τρίκαλα

Ο άνθρωπος που δούλεψε και εξέλιξε τον Περλιέσι μίλησε στο liganews.gr

Ο λόγος για τον Γιάννη Ζαλαώρα. Ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων που έχει δουλέψει επί σειρά ετών σε Super League 1 και Super League 2 έχει πλήρη εικόνα για τα στοιχεία και τις ικανότητες του 19χρονου τερματοφύλακα των Τρικάλων, Αρμάντο Περλιέσι.

Το 2019-20 όταν ο ΑΟΤ βρισκόταν στην Football League, ο Αλβανός γκολκίπερ πήγε τον Ιανουάριο να δοκιμαστεί στην ομάδα, με τον Γιάννη Ζαλαώρα να εισηγείται την υπογραφή του συμβολαίου του το καλοκαίρι.

«Είδα ένα παιδί με άριστη σωματοδομή, τεχνική και εισηγήθηκα για την απόκτησή του το καλοκαίρι καθώς εκείνη τη περίοδο είχαμε 4 τερματοφύλακες. Μάλιστα, μερικούς μήνες πριν υπογράψει στα Τρίκαλα, είχε δοκιμαστεί στη Λαμία, αλλά ήθελε να αγωνιστεί σε επίπεδο Super League 2 και όχι στην Κ19», επισήμανε αρχικά και συνέχισε:

«Το 2020-21 που ήμουν πάλι στον ΑΟΤ, ήταν στο ρόστερ ο Αρμάντο. Τον πιστεύω πολύ, γι’ αυτό εισηγήθηκα και την παραμονή στην ομάδα. Ηθελα να χτίσω πάνω στον Αρμάντο καθώς είναι ένας ταχυδυναμικός τερματοφύλακας, έχει καλή τεχνική, δουλεύει πολύ στην προπόνηση, έχει θράσος και νομίζω ότι στο μέλλον θα μιλάμε για αυτόν. Πρέπει να προσεχτεί και του δίνω μια συμβουλή, να είναι προσγειωμένος και με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρει. Το ύψος είναι ένα 1,87 έχει άριστη τεχνική στα πόδια. Είναι πολλά υποσχόμενος και αν δουλέψει ακόμη περισσότερο το μέλλον είναι δικό του καθώς έχει ανοδική πορεία».