Σακαφλιάδες: “Σώστε την ομάδα και το καλοκαίρι δρόμο”

Ξεκάθαρη θέση των οργανωμένων για τα τεκταινόμενα

Με ανακοίνωση τους οι “Σακαφλιάδες” που αντέδρασαν δυναμικά χθες στα αλλοπρόσαλλα που κάνει η διοίκηση και στράφηκαν εναντίον του Ηλία Αϊβάζογλου παίρνουν θέση σε όλα όσα συνέβησαν.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν:

Αν νομίζατε ότι η απέχθεια μας προς το μέρος σας θα αποτυπωνόταν μόνο σε ανακοινώσεις και σχόλια στο facebook είστε γελασμενοι.
Αν νομίζετε ότι θα μικρύνετε, θα διαλύετε και θα ξεφτιλίζετε μέρα με τη μέρα την αγαπημένη μας ομάδα και δε θα κουνιέται φύλλο είστε γελασμένοι.
Ο κόμπος πλέον έφτασε στο χτένι!
Είστε επικίνδυνοι για το μέλλον της ομάδας μας! Το γνωρίζαμε άλλωστε από το καλοκαίρι με τα τηλεφωνήματα σας σε μεγάλη ιστορική ομάδα παρόμοιων με των δικών μας χρωμάτων αλλά κατώτερης κατηγορίας…
Ως θεματοφύλακες της ιδέας του Α.Ο. Τρίκαλα θα μας βρίσκεστε μπροστά σας από εδώ και στο εξής! Το σημερινό ήταν μόνο η αρχή…
Στον επόμενο αγώνα φέρτε στρατό να σας φυλάει!
Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις για το ban των μεταγραφών.
Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις για τις προσφυγές από παίχτες που εσείς οι ίδιοι κουβαλήσατε (όλοι ξέρουμε με ποιον τρόπο) στην ομάδα.
Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις για τις αλλαξοκωλιές του αντιπροέδρου και τεχνικού διευθυντή της ομάδας με τον Κούγια και την ΑΕΛ το χρονικό διάστημα που ανήκει στον Α.Ο. Τρίκαλα.
Ελπίζουμε την Κυριακή να καθίσει στον σωστό πάγκο…
Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις γιατί διώξατε τον μοναδικό επιθετικό της ομάδας.
Πώς θα συνεχίσουμε με λειψό ρόστερ τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος; Έχετε φτάσει τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές στα όρια τους!
Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις για το τι ρόλο βαρούσαν οι Παραγουανοί παράγοντες και παίκτες που φέρατε στην ομάδα.
Αλλά είμαστε σίγουροι πως είστε ανίκανοι ακόμη και να μας απαντήσετε!
Είστε όλοι συνυπεύθυνοι εκεί στην ΠΑΕ για τη κατάντια της ομάδας! Από τον πρόεδρο ως τον τελευταίο υπάλληλο της!
Μόνο οι παίκτες θα καταφέρουν να σώσουν την παρτίδα (και το τομάρι σας) με την αμέριστη συμπαράσταση μας!
Καλούμε τον Ερασιτέχνη, τους δημοσιογράφους της πόλης που δε τα παίρνουν να κάνουν το άσπρο μαύρο, τους βετεράνους, τη Θύρα 4 και τη δημοτική αρχή όπως πάρουν δημόσια θέση για τα ξεφτιλίκια που λαμβάνουν χώρα στην αγαπημένη μας ομάδα από τους τύπους που κάνουν πως τη διοικούν πριν να είναι αργά.
Σώστε την ομάδα και το καλοκαίρι δρόμο!
Υ.Γ. Δεν μας ενδιαφέρουν οι χορηγίες σας στις ταμπέλες του Σταδίου…