Μαύρα τα κράνα…

Εντός έδρας ήττα από τον Ολ. Βόλου που μπορεί να αποβεί μοραία

Στο άδειο γήπεδο  λόγω του 20ευρου που σκαρφίστηκε ως τιμή εισιτηρίου ο Ηλίας Αϊβάζογλου οι εναπομείναντες παίκτες του ΑΟΤ προσπάθησαν όσο μπορούσαν αλλά χωρίς ψυχολογία λόγω της όλης κατάστασης και ενέργεια λόγω της λειψανδρίας γνώρισαν κακή ήττα από τον προτελευταίο της βαθμολογίας Ολυμπιακό Βόλου με 1-2.

Έτσι αντί να τον αφήσουν πίσω με εννιά βαθμούς τον έβαλαν στο παιχνίδι της παραμονής αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Έτσι όπως είναι η ομάδα των Τρικάλων και με την εγκληματική διαχείριση από τον Ηλία Αϊβάζογλου λίγοι είναι αυτοί που πιστεύουν ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν στην συνέχεια.

Με το σφύριγμα της λήξης τα μπινελίκια έπεφταν προς κάθε κατεύθυνση ενώ στο στόχαστρο εκτός από τον Ηλία Αϊβάζογλου μπήκε και ο Τίμος Καβακάς που είναι άγνωστο γιατί γύρισε αφού κατά πως φαίνεται η διοίκηση δεν σκοπεύει να ενισχύσει την ομάδα μιας και δεν έχουμε κανένα νέο για το μπαν.

Σε κάθε περίπτωση το κλίμα είναι άρρωστο, ο Αϊβάζογλου ανεπιθύμητος και ένας θεός ξέρει τι θα συμβεί από εδώ και πέρα…

Το παιχνίδι

Τα Τρίκαλα είχαν τον έλεγχο των κινήσεων από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 12’ απείλησαν με τον Κεχαγιά. Ο Ολυμπιακός Βόλου απάντησε στο 24’ όταν σουτ του Βερνάρδου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν λίγο αργότερα, στο 28’, όταν ο Κουντουριώτης γύρισε την μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής και ο Ντιαμπί με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην εξέδρα φίλαθλοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του Ηλία Αϊβάζογλου αλλά στο γήπεδο δύο λεπτά αργότερα τα Τρίκαλα έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με σκόρερ τον Ευθυμίου μετά από γέμισμα του Ριζογιάννη.

Τα Τρίκαλα πήραν ψυχολογία μετά το γκολ και θα μπορούσαν να παρουν και το προβάδισμα όταν στο 32’ ο Ξενοδόχοφ απέκρουσε εξ επαφής κεφαλιά του Ελευθεριάδη ενώ στο 35’ ο Χειρίτραντας μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου καθυστέρησε και τον ανέκοψαν οι αμαυντικοί.

Στην επανάληψη μετά από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά ο Ολυμπιακός Βόλου πλησίασε πρώτος στο γκολ όταν ο νεοεισελθόντας Ξυδάς απέναντι από τον Αγριμάκη πλάσαρε άουτ!

Το 1-2

Το 1-2 για τον Ολυμπιακό Βόλου ήρθε στο 67’ με κεφαλιά του Ξύδα που δέχτηκε πάσα κεφαλιά από τον Σιαφά που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι.

Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να απαντήσουν λίγο αργότερα, στο 71’ όταν ο Ξενοδόχοφ απέκρουσε εντυπωσιακά κοντινή κεφαλιά του Ευθυμίου.

Ο Βασίλης Στάμος από την Ηλεία ήταν διαιτητής του αγώνα με βοηθούς τους κ.κ. Γουρνιά (Αν. Αττικής), Σταυρόγλου (Αθήνας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στον Ευθυμίου του ΑΟΤ και τον Στάμου του Ολυμπιακού Βόλου.

ΑΟ Τρίκαλα (Τίμος Καβακάς): Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Κεχαγιάς, Νιάρος, Ντιαλόσι, Μπαξεβάνος (72’ Μυλόπουλος), Ριζογιάννης, Χειρίτραντας, Πέλκας, Ευθυμίου, Ελευθεριάδης (80’ Αουντίνο)

 

Ολυμπιακός Βόλου (Βασίλης Βούζας): Ξενοδόχοβ, Ντιαμπί (86’ Χατζής), Ντος Σάντος (66’ Σιαφά), Μανάφοβ (66’ Κότος), Μάνγκα, Γραικός, Βερνάρδος, Κουντουριώτης (55’ Ξύδας), Μαρκοπουλιώτης, Σκοπελίτης, Στάμου.