Βαρέθηκε να περιμένει ο Λώττας! Πήγε στον Ηρακλή Λάρισας

Προπονούνταν με τον ΑΟΤ για πάνω απο ένα μήνα

Ο Άρης Λώττας κουράστηκε να περιμένει τον Ηλία Αϊβάζογλου να λύσει το θέμα με το μπαν και μπρος στον κίνδυνο να μείνει χωρίς ομάδα είπε το “ναι” στην πρόταση που του έκανε ο Ηρακλής Λάρισας που πρωταγωνιστεί στην Γ’ Εθνική και στον όμιλο της Φήκης.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς αυτό σημαίνει ότι τίποτα απολύτως δεν έκανε ο εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος πρόεδρος για να λύσει το θέμα με τα τροφεία του Περλέσι και να ενισχύσει έστω και την τελευταία στιγμή την ομάδα στην περίοδο των ελεύθερων μεταγραφών.

Αναλυτικά το το ρεπορτάζ του Liganews:

Ο Ηρακλής Λάρισας ολοκλήρωσε μια δυνατή κίνηση με την προσθήκη του Αρη Λώττα. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν φέτος στην ΑΣΑ (εννιά συμμετοχές και μια ασίστ), ενώ την περσινή περίοδο με την ομάδα της Καρδίτσας πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Ο Λώττας είναι «μετρ» των ανόδων, έχοντας κατακτήσει τέσσερα σερί πρωταθλήματα με Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Ολυμπιακό Βόλου και Αρη. Ακόμη, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σπάρτη, Κισσαμικό, Καραϊσκάκη, Κέρκυρα, Καλλονή, Ολυμπιακό, Κόρινθο και Δόξα Κρανούλας.