Αριθμοί: Πρώτη νίκη του Απόλλωνα στα Τρίκαλα

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία

(*) Πρώτη φορά σε 11 επισκέψεις στα Τρίκαλα νίκησε ο Απόλλωνας Λάρισας. Είχαν προηγηθεί πέντε ήττες από τον ΑΟΤ ενώ πέντε ματς είχαν λήξει ισόπαλα.

(*) Δύο πέναλτι έχουν καταλογιστεί στο φετινό πρωτάθλημα σε βάρος των Τρικάλων. Και τα δύο με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας. Στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Φιλιππούπολη είχε σκοράρει ο Λίταινας απέναντι από τον Σεντουριόν, χθες σκόραρε ο Χατζής απέναντι στον Αγριμάκη.

(*) 0 37χρονος Κώστας Χατζής που έχει ξεπεράσει τις 400 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο σκόραρε χθες για 3η φορά εναντίον των Τρικάλων. Πρώτη φορά πέτυχε γκολ σε βάρος του ΑΟΤ το 2011 με τα χρώματα του Πιερικού στην νίκη της ομάδας της Κατερίνης με 2-0 για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Το 2019 σκόραρε και πάλι εναντίον του ΑΟΤ με τα χρώματα του Απόλλωνα Λάρισας στο 3-1 της σεζόν 2018-19 στην Φιλιππούπολη.

(*) Τρίτη σερί εντός έδρας ήττα για τον ΑΟ Τρίκαλα μέσα σε μία εβδομάδα. Έχασε κατά σειρά από ΑΕΛ (0-1), Ολυμπιακό Βόλου (1-2) και  Απόλλων Λάρισας (0-1).

(*) 50 συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα συμπλήρωσε χθες ο Νίκος Κεχαγιάς. 23 με τον Αγροτικό Αστέρα στην Γ΄ Εθνική, 1 με τον Κισσαμικό στην Β’ Εθνική και 26 με τον ΑΟΤ στην Β’ Εθνική.

(*) 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής συμπλήρωσε ο Ντιαλόσι. Και οι 30 συμμετοχές με τα χρώματα του ΑΟΤ.

(*) 26 ετών, 4 μηνών και 28 ημερών ήταν ο μέσος όρος της ηλικίας της αρχικής ενδεκάδας του ΑΟΤ. 26 ετών, 2 μηνών και 17 ημερών του Απόλλωνα.