Αναβάλλεται το ματς του Μπασκετικού ΑΟΤ

Πάει για το επόμενο Σαββατοκύριακο

Η χιονόπτωση σε μεγάλο τμήμα της Εγνατίας έφερε αναβολή δύο αναμετρήσεων της Γ εθνικής μπασκετ.   ΑΟΤ και Αγριά  έκαναν γνωστή την αναβολή των σημερινών τους αγώνων με  Γ.Ε. Αγρινίου και καναλάκι αντίστοιχα, Απ ότι φάινεται  η τρικαλινή ομάδα  πιθανόττα θα κλείσει την υποχρέωση στο κενό Σαββατοκύριακο των Αποκριών, καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στη Γ εθνική

Η ανακοίνωση της Αγριάς:
«Πριν από λίγο μας ενημέρωσε η ΕΟΚ ότι λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Εγνατία οδό, η αποστολή της ΑΕ Καναλακίου δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει. Έτσι ο σημερινός αγώνας της ομάδας μας αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας. Μόλις οριστεί εκ νέου, θα σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία αμέσως. Μείνετε συντονισμένοι. »
Η ανακοίνωση του ΑΟΤ

«ΑΝΑΒΟΛΗ στον σημερινό αγώνα της ομάδας μας κόντρα στην Γ.Ε. Αγρινίου λόγω χιονόπτωσης και κλεισίματος της Εγνατίας Οδού στην κυκλοφορία βαρέων οχημάτων (λεωφορείων, φορτηγών κλπ) έπειτα από έκτακτη συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.»