Στο εξ αναβολής νικητής ο Βόλος

Βόλος Απόλλων 1-0

 

Ο Φαν Βέερτ σκόραρε για ακόμα ένα παιχνίδι και ο Βόλος  επικράτησε 1-0 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Απόλλωνα, καθώς δεν πιέστηκε από τους γηπεδούχους στα πρώτα λεπτά, ενώ κράτησε τη μπάλα και προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποιο γρήγορο γκολ. Κλασσική ευκαιρία ωστόσο δεν έκανε, με αποτέλεσμα να.. αναλάβει ο συνήθης ύποπτος Φαν Βέερτ από πλευράς ΒόλουΟ Ολλανδός στο 22′ σουταρε δυνατά, ο Βέρχουλστ απέκρουσε σε κόρνερ και από προήλθε το 1-0 για τους κυανέρυθρους

Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις με τους γηπεδούχους να κάνουν συντήρηση δυνάμεων και να προσπαθούν να διατηρήσουν το υπέρ τους 1-0 μέχρι το τέλος του αγώνα. Κάτι το οποίο το κατάφεραν με σχετική μάλιστα ευκολία.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι φιλοξενούμενοι που καίγονταν για βαθμούς έκαναν μόλις μια φάση και αυτή από λάθος του Κότνικ όταν ο Σλίβκα τον πίεσε, έκλεψε προσωρινά τη μπάλα αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων με μπλοζόν μπλόκαρε τη μπάλα πριν ο Σλίβκα σκοράρει σε κενή εστία.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Χουχούμης (88′ Περέιρα), Κορνέλιους, Μάλης, Μπακαδήμας (83′ Λούι), Αντούνες, Μάρτενσον (62′ Τσιγγάρας), Βέργος, Μεντόσα (84′ Φλόρες), Ντουάρτε, Καρέλης (62′ Μόρσεϊ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Μπαγκαλιάνης, Παπαδόπουλος (77′ Λοβέρα), Μπα (46′ Παπασταθόπουλος), Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ (62′ Κίτσος), Ξενιτίδης, Σουρλής, Βρουσάι, Βαλμπουενά (46′ Λόπες), Ελ Αραμπί (46′ Τικίνιο).